Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Preiļu virsmežniecība

Kaijas, Jersikas pagasts, Līvānu novads, Latvija, LV-5316
(+371) 65381776
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMiškininkystė

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7676
Parodytas paieškos rezultatuose : 24832
Žiūrėti kataloge : Miškininkystė


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugos
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugosPārcelšanās24.lv siūlo įvairias perkraustymo paslaugas visoje Latvijoje ir Europoje.
Sanders, svečių namai
Sanders, svečių namaiSvečių namai Sanders. Nakvynė, pirtis, relaksacijai - medinis kubilas su ozonu, galimybė išsinuomoti dviratį, šalia svečių namų yra parduotuvė - kavinė.
Jaunzemi, apžvalgos ūkis
Jaunzemi, apžvalgos ūkisLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
BV Pack, SIA, įpakavimas
BV Pack, SIA, įpakavimasBALT WARRANT gamina popierinius paketus. Dizaino kūrimas, saugojimas ir pristatymas urmu dalimis.
Melturi, viešbutis
Melturi, viešbutisGražioje vietoje, netoli upės Amatas Jūsų paslaugoms viešbutis "Melturi. Geras privažiavimas, automobilių stovėjimo aikštelė. Jaukūs vieno ir dviejų vietų kambariai, pirtis, baseinas, salė su židiniu, konferencijų salė.
Turies!, įmonių steigimas
Turies!, įmonių steigimasMobilūs atrakcionai Jūsų renginiui – virvių trasa, vertikalaus laipiojimo trasos, didelio formato stalo futbolo versija. Taip pat siūlėme mobilias scenas ir kitas konstrukcijas. Renginio formatas: vieši ir įmonių renginiai, parodos, reklaminiai renginiai.
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementai
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementaiMūsų firma "Belameks" yra viena iš stambiausių tapetų tiekėjų Latvijos teritorijoje. Tapetai inportuojami iš Vokietijos, Anglijos, JAV. Tiekiame RASCH prekinio ženklo klijus tapetams.
BALTIC-S, santechnika
BALTIC-S, santechnikaĮmonė Baltic-S užsiima didmenine ir mažmenine prekyba santechnika.
Bucefāls, užeiga
Bucefāls, užeigaButsefal užeigos patalpos - banketams, stalų serviravimas, karštas ir šaltas maistas. Svečių namai, pirtis, baseinas.
Visi banneri