Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Z/S Rātes

Gārsene, Gārsenes pagasts, Jēkabpils novads, Latvija
(+371) 65268656
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKavinės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 18439
Parodytas paieškos rezultatuose : 30368
Žiūrėti kataloge : Kavinės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Porto Resort, viešbutis
 Porto Resort, viešbutisPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Mazpipari, poilsio kompleksas
Mazpipari, poilsio kompleksasLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Laimes ligzda, poilsio kompleksas
Laimes ligzda, poilsio kompleksasLaimės lizdas. Siūlome romantišką rąstinį namą, gražiame Vidzemes kraštovaizdyje, kaimo pirtį su baseinu ir skanius pietus, salę su židiniu, 30 vietų, pirtį ir jaukius kambarius. Mes laukiame Jūsų žiemą, Zhagarkalni slidžių trasoje.
Kāli, svečių namai
Kāli, svečių namaiPoilsis prie ežero 10 min nuo Rygos, Bauskės kryptimi. Stalų serviravimas, r pirtis, žvejyba.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramikė Dace Grinberga dirba su spalvotų akmenų masėmis, moliu ir porcelianu. Modernus daiktų interjeras. Paprastos ažūrinės formos su kitokia faktūra.
Odzienas muiža, dvaras
Odzienas muiža, dvarasMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Pils, svečių namai ir kavinė
Pils, svečių namai ir kavinėSkanus maistas už priimtiną kainą, banketai ir šventiniai stalai, tikra latviška pirtis.
Visi banneri