Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
POLSTORE, Polijas preču interneta veikals

POLSTORE, Polijas preču interneta veikals

Elizabetes iela 51 - 15a, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 29468392
 
VisiPasiūlymai

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Bel-Doors, Durys ir baldai
Bel-Doors, Durys ir baldaiFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontas
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontasGaminame, parduodame ir prižiūrime tiek automatines, tiek rankines elektronines svarstykles ir svėrimo sistemas. Mes bendradarbiaujame su pasaulyje pirmaujančiais masto ir masto komponentų gamintojais, siekdami teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas visiems verslo sektoriams.
Lielanteni, medžio apdirbimas
Lielanteni, medžio apdirbimasBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Pļavnieki, veterinarijos klinika
Pļavnieki, veterinarijos klinikaMūsų klinikoje jūs gausite kvalifikuotą konsultaciją iš specialistų. Šiuolaikinė, patikima įranga, geriausi vaistai, maksimalūs patogumai pacientams ir jų savininkams.
Valteri, svečių namai
Valteri, svečių namaiSvečių namai «Валтери» - tai puiki vieta pailsėti su visa šeima, taip pat draugų ar kolegų kompanijoje.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsSvečių namai Taurini, jaukūs kambariai, sauna, SPA vonia. Aktyvus poilsis: tenisas, krepšinis, tinklinis, batutas vaikams, biliardas.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Līcīši, poilsio kompleksas
Līcīši, poilsio kompleksasDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinių medžiagų pardavimas, stogų ir sienų gamyba, gamyba iš plonasluoksnio plieno. Daugiau nei 2000 pavadinimų, kurie yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, naudojant pažangiausias technologijas. Progresyvios stogų technologijos.
Visi banneri