Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Carauto, automobilių nuoma

Carauto, automobilių nuoma

Krišjāņa Barona iela 37, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 26373479 - Direktore
(+371)7273786
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAutomobilių nuomaKrovinių pervežimas   Pervežimo paslaugosAutomobilio nuoma su vairuotoju

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv siūlo naujas autodetales bet kokiam automobiliui. Lengvai ir greitai nupirksite įvairias detales, aksesuarus,tepalą ir visa kita.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJau daugiau nei 10 metų savo klientams siūlome kokybišką, galingą, profesionalią malkų ruošimo, statybos ir apželdinimo darbų įrangą, pagamintą pagal Lumag GmbH kokybės standartus.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnografinių kostiumų siuvimas ir siuvinėjimas kolektyvams ir individualiems klientams. Tekstilės dirbiniai.
Restorer, SIA
Restorer, SIAIkonų ir paveikslų restauravimas. Senovinių ir šiuolaikinių dekoratyvinių paveikslų rėmelių atstatymas ir restauravimas. Paauksavimo atstatymas.
Ziemupes Muiža, spa viešbutis
Ziemupes Muiža, spa viešbutisŽiemupėje, už 1,1 km nuo Žiemupės paplūdimio, įsikūrusioje apgyvendinimo įstaigoje „Ziemupes Muiža“ yra baras ir restoranas, įrengta bendra poilsio zona. Automobilius svečiams siūloma pasistatyti nemokamai. Viešnagės vietoje įrengta terasa, teritoriją puošia sodas.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklamos agentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklamos agentūraLATSIGN. Reklama, skaitmeninė spauda, grafikos darbai, reklama žiniasklaidoje, šilkografija, mašinų dizainas.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtMedžiaginės sauskelnės ir sauskelnės kūdikiams ir vaikams. Siuvinėjimo paslaugos. Individualizuotas siuvinėjimas ant įvairių audinių gaminių – marškinių, krepšių, kepurių, rankšluosčių, prijuosčių ir kt. Įmonės logotipo siuvinėjimas. Siuvinėjimas personalizuotoms dovanoms vestuvėms, krikštynoms, Kalėdoms, visokioms šventėms ir kt.
RD Met, SIA, metalo apdirbimas
RD Met, SIA, metalo apdirbimasSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Visi banneri