EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Chiffon, drabužiai
Chiffon, drabužiaiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Otafs, stikliniai darbai
Otafs, stikliniai darbaiOtafs. Galimybė užsakyti tokią mokyklinę lentą, kuri reikalinga konkrečiai klasės patalpai (pagal išmatavimus ir dizainą). Kėdės pianistams. Rankų darbas.
Energetikas, sveikatos ir poilsio centras
Energetikas, sveikatos ir poilsio centrasEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Toode, SIA, stogo dangos
Toode, SIA, stogo dangosSIA TODE gamina: valcuotus stogus, latakus, palanges, karnizus, riedučius, junges, taip pat visus kitus lankstus, pagamintus iš plieno. Stogų skardinimas.
Rīgas Logi, durys ir langai
Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Žagarkalns, kempingai
Žagarkalns, kempingaiKempingas ir valčių bazė Žagarkalns. Kolektyviniai poilsio renginiai, plaukiojimas su valtimis upėmis. Vietos piknikams, valčių, dviračių, palapinių nuoma.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Miķeļbāka, kempingai
Miķeļbāka, kempingaiSvečių namai MIĶEĻBĀKA siūlo kempingų namelius. WC ir dušas aptarnaujančiame namelyje. Yra galimybė užsisakyti maitinimą. Dviračių nuoma, galima rinkti grybus ir uogas. Svečių namai yra netoli
Jaunarāji, kempingai
Jaunarāji, kempingaiPoilsis prie Gaujos upės. Galite maloniai poilsėti pušyne ant Gaujos upės kranto. Jūsų paslaugom bus penki nauji ir patogūs 8-viečiai nameliai svečiams, kaimiška pirtid ir salė banketams.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma