Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Žagarkalns, kempingai

Žagarkalns, kempingai

Mūrlejas iela 12, Cēsis, Cēsu novads, Latvija
(+371) 26266266
Pirmadienis08:00 - 20:00
Antradienis08:00 - 20:00
Trečiadienis08:00 - 20:00
Ketvirtadienis08:00 - 20:00
Penktadienis08:00 - 20:00
Šeštadienis08:00 - 20:00
Sekmadienis08:00 - 20:00
Aprašymai
Kempingas ir valčių bazė Žagarkalns. Kolektyviniai poilsio renginiai, plaukiojimas su valtimis upėmis. Vietos piknikams, valčių, dviračių, palapinių nuoma.
Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPoilsis gamtoje    Vietos iškyloms    Valčių nuoma       Guminės valtys       Kanoja laivu nuoma Apgyvendinimas    Vietos palapinėms    Priekabų nuoma    Stovyklavietės Sporto ir turizmo įrangos nuoma    Katamaranų nuoma, nuoma    Dviračių nuoma    Plaustų nuoma Maudynių vietos Dviračių takeliai Vasaros stovyklos Vandens turizmas    Valčių prieplauka    Vandens turizmo maršrutai Poilsis prie Gaujas upės Maršrutų su nuotykiais organizavimas Pirtys, Saunos Aktyvus poilsis Poilsio namai Valtys Plaustų nuoma Dviračiai Dzīvojamie vagoni Turistinių grupių priėmimas Ekskursijos mokiniams
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 98212
Parodytas paieškos rezultatuose : 1944516


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Pils, svečių namai ir kavinė
Pils, svečių namai ir kavinėSkanus maistas už priimtiną kainą, banketai ir šventiniai stalai, tikra latviška pirtis.
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv – didelę patirtį šilumos siurblių rinkoje turinti šildymo sistemų surinkimo įmonė, savo klientams teikianti aukštos kokybės surinkimą ir aptarnavimą už prieinamą kainą.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaEKO ROOF - tai daugelio metų patirtis. Dengiame stogus visose Europos Sąjungos šalyse, nepriklausomai nuo kliento buvimo vietos, pačių medžiagomis ar kliento medžiagomis.
Lielanteni, medžio apdirbimas
Lielanteni, medžio apdirbimasBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Annas, iškilmių namai
Annas, iškilmių namaiAnnas. Iš natūralių medžiagų sukurtas malonus interjeras suteiks Jums galimybę praleisti laiką jaukioje atmosferoje naujame pastate iš rąstų su terasa ir pasikaitinti garo pirtyje, kuri kurenama malkomis.
Marteks noma, autoservisas
Marteks noma, autoservisasMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Visi banneri