Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ādažu pagasta padome, Sociālās palīdzības dienests

Gaujas iela 13/15, Ādaži, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 67997977
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSocialinis aprūpinimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 11835
Parodytas paieškos rezultatuose : 35930
Žiūrėti kataloge : Socialinis aprūpinimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. Aukštalipių ir alpinistų paslaugos, pramoninis alpinizmas. Stogų dengimas ir remontas, dūmtraukių, pastolių remontas. Fasadų plovimas ir remontas. Aprūpinimas alpinizmo įranga.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIASiūlome aukščiausios kokybės COATS siuvimo siūlus rūbams, krepšiams, batams, baldams, sporto inventoriui, palapinėms, tentams, jachtoms, filtrams, techniniam siuvimui, maišelių siuvimui, audimui. Siūlome siūlus aukštai temperatūrai.
Vītoli, poilsio kompleksas
Vītoli, poilsio kompleksasLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
Mauriņi, svečių namai
Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
HBH Juozo alus , poilsio centras
HBH Juozo alus  , poilsio centrasJūsų paslaugoms salės tiek mažoms, tiek didelėms grupėms. Įsimylėjėlių poroms ir šeimoms, pažymėtinų, istorinių datų šventimas.
Marteks noma, autoservisas
Marteks noma, autoservisasMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Vidi, svečių namai
Vidi, svečių namaiPoilsis prie Sasmaka ežero. Vietos šventėms ir sporto renginių ir stovyklų organizavimas. Pokylių salė ir pirtis.
Visi banneri