Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Eco Dowel, SIA

Eco Dowel, SIA

Miera iela 30, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2169
(+371) 20030133
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Dirbdami pramonėje ne vienerius metus, vis labiau suprantame klientų norus.Didžiausias džiaugsmas – klientų dėkingumas už kokybiškai atliktą darbą

kliento norai ir tikslai mums yra didžiausias prioritetas.

Mūsų siūlomi produktai atitinka

pagal aukščiausius standartus!

Mūsų patyrę meistrai ir konsultantai pateiks tiksliausius atsakymus ir sprendimus net iš pažiūros sudėtingiausiose situacijose, mums nė vienas darbas neatrodo per sunkus! Mūsų tikslas – Latvijos piliečiams pasiūlyti aukščiausios kokybės paslaugų ir medžiagų asortimentą.

Pagrindinės įmonės veiklos kryptys:

  • Projektavimas
  • Nuotekų biologinio valymo įrangos tiekimas ir surinkimas
  • Medinių pavėsinių ir sodo namelių pristatymas ir montavimas
  • Inžinerinių komunikacijų tiesimas.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVandens tiekimas ir kanalozacija Detaliau   Vandentiekio, vandens tiekimo sistemų montavimas Detaliau   Kanalizacijos sistemos, montavimas ir projektavimas Detaliau   Biologiniai nuotekų valymo įrenginiai Sodo nameliai ir kotedžai Detaliau   Namai iš medinio karkaso Detaliau   Sodo moduliniai namai Detaliau   Pavėsinės Šiltnamiai    Mediniai šiltnamiai    Plėveliniai šiltnamiai Prekyba statybinėmis medžiagomis Sodo technika ir reikmenys
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 3950
Parodytas paieškos rezultatuose : 20148


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Waldmeisteri, svečių namai
Waldmeisteri, svečių namaiJūsų laukia jauki salė su baru, pirtimi ir 11 kambarių su visais patogumais. Būkite su mumis ir mėgaukitės gražia gamta!
Virškalni, ZS, gerinimo darbai, apželdinimas
Virškalni, ZS, gerinimo darbai, apželdinimasZ / s Virškalni pagrindinė veikla - aplinkos tvarkymo projektų rengimas ir sodų apželdinimas. Be to, didmeninė ir mažmeninė prekyba pačių išaugintais rožių sodinukais ir daugeliu kitų augalų.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Arkadia, spa viešbutis
Arkadia, spa viešbutisHotel-Spa Arkadia. Viešbutis, dvi saunos, baseinas, baras, restoranas, naktinis klubas, biliardas, maisto ir gėrimų prekyba...
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Raibie logi, viešbutis
Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
4 Vēji, užeiga
4 Vēji, užeigaCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaides"Niedru Lija" siūlo patrauklių viduramžių stiliaus pramogų - šaudymas iš lanko, arbaleto, kirvio ir ieties mėtymas, monetų kalimas. Mūsų arbaletas yra viduramžių arbaleto imitacija (14 a.), mėtomieji kirviai - 1
Lejasmalas, poilsio kompleksas
Lejasmalas, poilsio kompleksasSavaitgalio namas ir pirtis ant Lėja ežero kranto. Romantiška vieta poilsiui negyvenamoje saloje. Salės seminarams ir banketams. Vietos palapinėms ir piknikui.
Visi banneri