Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Logu Plēves, SIA

Logu Plēves, SIA

Patversmes iela 10, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 27525757
Juridinis pavadinimas : Logu Plēves, SIA
Registracijos numeris : 40203340227
Juridinis adresas : Sarkandaugavas iela 11 - 21, Rīga, LV-1005
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Montuojame plėveles gamybinėse, gamybinėse patalpose, biuruose, parduotuvėse, viešbučiuose, darželiuose, mokyklose ir kitose valstybinėse įstaigose, privačiuose namuose ir butuose, visur yra stiklas ir stiklo gaminiai.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiApsauginės plėvelės stiklams ir langams    Stiklo tamsinimas    Logu plēves,Līmplēves logiem, stikliem (Plėvelės stiklams ir langams)iš 17 €    Vizuali reklama Detaliau   Skaitmeninė spauda, ​​spausdinimo paslaugos    Dekoratyvinės plėvelės    Apsauginės plėvelės stiklams, langams    Plėvelės dizainui ir interjerui    Matinės plėvelės stiklui Detaliau   Energiją taupančios plėvelės langams Detaliau   Apsauginės plėvelės nuo saulės, apsauginės plėvelės langams Detaliau   Langų ir stiklų tamsinimas, klijavimas plėvelėmis    Plėvelės klijavimas, montavimas langams, stiklams    Plėvelių nuėmimas nuo langų, stiklų Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8382
Parodytas paieškos rezultatuose : 24932


Burtnieki, svečių namai
Burtnieki, svečių namaiViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvė
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvėRožinė svajonė. Karnavalinės ir vakarinės suknelės, nuoma ir aksesuarai.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Rīgas Logi, durys ir langai
Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Vidi, svečių namai
Vidi, svečių namaiPoilsis prie Sasmaka ežero. Vietos šventėms ir sporto renginių ir stovyklų organizavimas. Pokylių salė ir pirtis.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIANamų ir butų pirčių, pirčių, garinių pirčių, hamamo, elektrinių ir malkomis kūrenamų pirčių krosnių, garo generatorių ir kitos pirties įrangos statyba
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliStatybinė chemija, hidroizoliacijos, sandarinimo medžiagos, klijai, epoksidinės, betono remonto medžiagos, PVC membranos.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Baldų gamyba ir restauravimas, laiptų ir durų gamyba, rąstai. Masyvo medis, klijuota fanera, MDF, laminatas. Impregnuoti, lakuoti arba dažyti dirbiniai, kaip klientas pageidauja.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santechnikos prekyba ir gamyba. Įkurta 1996 m. Vasario 23 d. Tai 100% Latvijos įmonė, išaugusi iš mažo šeimos verslo į stabilią, saugią, dinamišką santechnikos gamybos ir prekybos įmonę Latvijoje. Gamina lanksčias pavaras ir maišytuvus su prekės ženklu MAGMA. Bendrovės tikslas yra parduoti geriausius maišytuvus. Bendrovė klientams teikia maksimalų įmanomą paslaugų paketą, pradedant konsultacijomis ir baigiant jų įgyvendinimu prekyboje.
Visi banneri