Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Zvaigznes grāmatnīca, knygynas

Zvaigznes grāmatnīca, knygynas

Rīgas iela 20, Valmiera, Valmieras novads, Latvija, LV-4201
(+371) 64223500
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKnygos, knygynai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 1298
Parodytas paieškos rezultatuose : 12181
Žiūrėti kataloge : Knygos, knygynai


Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTechnika Poilsiui ir Darbui, tai geriausių produkcijos gamintojų pasaulis, kokybiškas aptarnavimas, servisas ir žemos kainos!
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataOdontologijos centras Svenata. Aukštos kvalifikacijos specialistai, moderniausia stomatologijos įranga gydyti ir užkirsti kelią žandikaulio ir burnos ertmės ligoms.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulingas, biliardas, restoranas ir baras. Čia jūs galite praleisti gerą savaitgalį. Puiki vieta sporto renginiams, banketams ir šventėms.
Osteria, kavinė
Osteria, kavinėEsame kavinė Aizputėje. Darbo dienomis siūlome karštą patiekalą pietums, taip pat gausų meniu ir elegantiškus bei gražius stalviršius šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius ir dar daugiau.
Dental Art, stomatologija
Dental Art, stomatologijaOdontologijos klinika Dental Art siūlo įvairias dantų procedūras: gydymas, protezavimas, implantai, higiena.
Terion, veterinarijos klinika
Terion, veterinarijos klinikaVeterinarinė terapija (kainos yra labai priimtinos), tyrimas, šuniukų skiepijimas, kompleksinis vakcinavimas šunims ir katėms.
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimas
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimasNORDE METALS, įmonės veiklos pobūdis - metalo gaminių gamyba iš juodojo metalo, taip pat iš nerūdijančio plieno. Vartai, laiptai, balkonai.
Vitkopi, poilsio bazė
Vitkopi, poilsio bazėIdilė žvejui - trys kotedžai salose, tvenkinys, kuris užima 33 hektarus. Komercinė žvejyba.
Skaistkrasti, pirtis
Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
Indrāni, svečių namai
Indrāni, svečių namaiIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Visi banneri