Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala

Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala

Dubultu prospekts 18, Jūrmala, Latvija, LV-2015
(+371) 20451451 - Zivju piegāde
(+371) 20401401 - Sushi piegāde
Juridinis pavadinimas : GRM Plus Sia
Registracijos numeris : 40103267737
Juridinis adresas : GRM Plus Sia
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Šviežios ir rūkytos žuvys ir žuvų produktai, jūros gėrybės, delikatesai. Sušių virtuvė iš pačių šviežiausių produktų. Nemokamas sušių ir žuvų pristatymas Jūrmaloje (Lielupė, Bulduri, Majuori, Dubulti, Jaundubulti, Pumpuri, Melluži, Asari, Vaivari, Kauguri, Sluoka, Kemeri) ir Jūrmalos apylinkėse (Bigaunciems, Lapmežciems, Ragaciems, Priežciems, Pinki).

Kuo mes užsiimame?

Būtent Jums siūlome visada šviežių atvėsintų žuvų, žvejų kaimuose rūkytų žuvų ir pačių pagamintų sušių! Greitai aptarnaujame, pristatome prekę ir džiaugiamės patenkintais klientais!

Kur perkame žuvis?

Šviežias žuvis reguliariai perkame iš Latvijas žvejų – sterkai, strimėlės, šamai, upėtakiai, karpiai, eršketai, lynai, karšiai, līdekos, žiobriai, kuojos, ešeriai, plekšnės, menkės, grundalai, stintos, vėgėlės, unguriai, nėgės, sykai, palijos, lašišos. Žuvis superkame ir iš kitų šalių, pvz., iš Norvegijos – aukščiausios kategorijos lašiša, lašišos ikrai, iš Suomijas – viena iš upėtakių rūšių, atvėsinti upėtakių ikrai ir kt.

Siūlome vietoje pagamintą šviežių žuvų filė – sterko filė, menkės filė, lydekos filė, šamo filė, lašišos filė, upėtakio filė ir kitų žuvų filė. Išvalytos žuvys.

Skaniausios keptos nėgės drebučiuose – tai Carnikavos nėgės. Silpnai sūdytos silkės ir silkių filė aliejuje. Berzciemo šprotai, kilkės. Rygos šprotai, menkių kepenėlės ir t.t.

Ragacieme ir Lapmežcieme žuvys rūkomos, laikantis geriausių tradicijų – rūkytos strimėlės, rūkyti karpiai, rūkytos plekšnės, rūkytos skumbrės su sūriu, marinuotomis daržovėmis, česnakais, rūkyti jūriniai ešeriai, rūkyti unguriai, "Ruojos delikatesas", šaltai rūkyta lašiša, šaltai rūkyta sviestažuvė ir kt.

Gaminame sušius iš šviežių žuvų – sušis su lašiša, tunu, tigrinėmis krevetėmis, su ...:)

Šaldytos žuvys ir jūros gėrybės – tigrinės krevetės, krevetės, išvalytos krevetės, menkės faršas, hekas, skumbrė, filė, apkepas su plutele ir kt.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSvaigu zivju un Sushi veikals / Sushifish Jūrmala (Jūros produktai) sushi Jurmala, Zivju Bode (Suši) Žuvies produktai    Rūkyta žuvis    Šviežia žuvis       Butes       Mencas       Līņi       Palija       Sami       Savvaļas laši       Varavīksnes foreles       Store (Vēži)       Vimbas       Zandarti Zivju piegāde    Suši piegāde    Suši, suši komplekti    Suši ingredientai    Gunkan    Rolli    Nigiri    Suši mērces
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 28121
Parodytas paieškos rezultatuose : 125863


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
Bērnības sala, vaikų auklėjimo ir ugdymo centras
Bērnības sala, vaikų auklėjimo ir ugdymo centrasBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS yra įgaliota SIEMENS gamintojo servisas. Atliekame mobiliųjų telefonų SIEMENS garantinį ir pogarantinį remontą. Taisome Nokia, Samsung, SonyEricsson, Siemens, ir tt
Smēde, metalo apdirbimas
Smēde, metalo apdirbimasSMĒDE. Kalvystės dirbtuvės, dekoratyvinių, štampuotų metalo dirbinių gamyba pagal užsakymą. Rankinis darbas, mes taip pat siūlome geležies elementus interjerui ir įvairių idėjų piešimas.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
LEAnD, SIA, buhalterinės paslaugos
LEAnD, SIA, buhalterinės paslaugosMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Zivtiņi, svečių namai
Zivtiņi, svečių namaiSvečių namai Zivtiņi vietovėje Kaltene, ant jūros kranto. Nakvynė 40-čiai asmenų, pirtis, baseinas, 2 pokylių salės, 3 kotedžai.
Villa Anna, svečių namai
Villa Anna, svečių namaiVila Anna - tai amžina istorijų paslaptis ir mėlynosios jūros legendos, visa tai papildys nepakartojamo skonio patiekalų aromatas, sukurtas virėjų sumaniomis rankomis, įeinantis į jūsų kambarį kartu su ryto saule.
Visi banneri