Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala

Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala

Dubultu prospekts 18, Jūrmala, Latvija, LV-2015
(+371) 20451451 - Zivju piegāde
(+371) 20401401 - Sushi piegāde
Juridinis pavadinimas : GRM Plus Sia
Registracijos numeris : 40103267737
Juridinis adresas : GRM Plus Sia
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Šviežios ir rūkytos žuvys ir žuvų produktai, jūros gėrybės, delikatesai. Sušių virtuvė iš pačių šviežiausių produktų. Nemokamas sušių ir žuvų pristatymas Jūrmaloje (Lielupė, Bulduri, Majuori, Dubulti, Jaundubulti, Pumpuri, Melluži, Asari, Vaivari, Kauguri, Sluoka, Kemeri) ir Jūrmalos apylinkėse (Bigaunciems, Lapmežciems, Ragaciems, Priežciems, Pinki).

Kuo mes užsiimame?

Būtent Jums siūlome visada šviežių atvėsintų žuvų, žvejų kaimuose rūkytų žuvų ir pačių pagamintų sušių! Greitai aptarnaujame, pristatome prekę ir džiaugiamės patenkintais klientais!

Kur perkame žuvis?

Šviežias žuvis reguliariai perkame iš Latvijas žvejų – sterkai, strimėlės, šamai, upėtakiai, karpiai, eršketai, lynai, karšiai, līdekos, žiobriai, kuojos, ešeriai, plekšnės, menkės, grundalai, stintos, vėgėlės, unguriai, nėgės, sykai, palijos, lašišos. Žuvis superkame ir iš kitų šalių, pvz., iš Norvegijos – aukščiausios kategorijos lašiša, lašišos ikrai, iš Suomijas – viena iš upėtakių rūšių, atvėsinti upėtakių ikrai ir kt.

Siūlome vietoje pagamintą šviežių žuvų filė – sterko filė, menkės filė, lydekos filė, šamo filė, lašišos filė, upėtakio filė ir kitų žuvų filė. Išvalytos žuvys.

Skaniausios keptos nėgės drebučiuose – tai Carnikavos nėgės. Silpnai sūdytos silkės ir silkių filė aliejuje. Berzciemo šprotai, kilkės. Rygos šprotai, menkių kepenėlės ir t.t.

Ragacieme ir Lapmežcieme žuvys rūkomos, laikantis geriausių tradicijų – rūkytos strimėlės, rūkyti karpiai, rūkytos plekšnės, rūkytos skumbrės su sūriu, marinuotomis daržovėmis, česnakais, rūkyti jūriniai ešeriai, rūkyti unguriai, "Ruojos delikatesas", šaltai rūkyta lašiša, šaltai rūkyta sviestažuvė ir kt.

Gaminame sušius iš šviežių žuvų – sušis su lašiša, tunu, tigrinėmis krevetėmis, su ...:)

Šaldytos žuvys ir jūros gėrybės – tigrinės krevetės, krevetės, išvalytos krevetės, menkės faršas, hekas, skumbrė, filė, apkepas su plutele ir kt.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSvaigu zivju un Sushi veikals / Sushifish Jūrmala (Jūros produktai) sushi Jurmala, Zivju Bode (Suši) Žuvies produktai    Rūkyta žuvis    Šviežia žuvis       Butes       Mencas       Līņi       Palija       Sami       Savvaļas laši       Varavīksnes foreles       Store (Vēži)       Vimbas       Zandarti Zivju piegāde    Suši piegāde    Suši, suši komplekti    Suši ingredientai    Gunkan    Rolli    Nigiri    Suši mērces
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 27597
Parodytas paieškos rezultatuose : 123145

Pagalmiņi, kaimo namas
Pagalmiņi, kaimo namasNakvynė 15 žmonių, virtuvė su įranga, pirtis, dušas. Namas su židiniu piknikui, valčių nuoma, dviračių nuoma. Siūlome kaimiškus produktus: daržovės, pieno produktus, juoduosius serbentus, grybus.
Tulku Fabrika, vertimų biuras
Tulku Fabrika, vertimų biurasZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
A-Puce, SIA, CWT oficialus atstovas Latvijoje
A-Puce, SIA, CWT oficialus atstovas LatvijojeŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Mauriņi, svečių namai
Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Aivars-K, akmens apdirbimas
Aivars-K, akmens apdirbimasAkmens apdirbimas. Gaminiai iš metalo ir akmens, interjero elementai, sodo skulptūros, kapinių paminklai, fontanai, šviestuvai, akmeniniai stalai ir suolai ...
Dubultmuiža, svečių namai
Dubultmuiža, svečių namaiSvečių namai Dubultmuiža siūlo: pokylių salę (40 asm.), pirtį, baseiną, kubilą, 8 kambarius nakvynei. Mes įsikūręs Rygos teritorijoje.
Annas, iškilmių namai
Annas, iškilmių namaiAnnas. Iš natūralių medžiagų sukurtas malonus interjeras suteiks Jums galimybę praleisti laiką jaukioje atmosferoje naujame pastate iš rąstų su terasa ir pasikaitinti garo pirtyje, kuri kurenama malkomis.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramikė Dace Grinberga dirba su spalvotų akmenų masėmis, moliu ir porcelianu. Modernus daiktų interjeras. Paprastos ažūrinės formos su kitokia faktūra.
Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatika
Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatikaКачественные услуги по изготовлению заборов, ворот, калиток. Производсво бетонных изделий, укладка брусчатки, нестандартные решения
Visi banneri