Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
DOGMAR.LV, interneto parduotuvė

DOGMAR.LV, interneto parduotuvė

Lubānas iela 78, Rīga, Latvija
(+371) 20261616
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiInternetinės parduotuvėsDidmeninė prekybaPalidovinė televizija   Virszemes televīzijas dekoderi    Istabas un āra TV antenas   LNBAuto aksesuarai   Auto audio un video   Autochemija   Auto stiklai   GPS navigacijaBaseinų įranga ir aksesuaraiPrekės vaikams   Žaislai   Automobilinės vaikų kėdutės   Vaikų vežimėliai   Stalo žaidimai   LEGO žaislai   DėlionėsĮrankiai   Instrumenti ar akumulatoriem   Elektros instrumentaiKompiuteriai, Internetas, Programavimas   Žaidimų konsolės   Nešiojamieji kompiuteriai ir PDA   Kompiuteriai   Informacijos kaupikliai   Elektronikos prietaisai, jų komponentai   Flash atmintinės   MonitoriaiSuvenyrai, dovanosSkaitmeniniai rėmeliai nuotraukomsSporto ir Turizmo Prekės   Turistinės palapinės   Treniruokliai   DviračiaiMuzikiniai instrumentaiRyšių įranga   Telefonai   Mobilių telefonų pardavimasAudio ir video technikos pardavimas   MP3 grotuvai   Namų kino teatrai ir akustika   DVD grotuvaiPašarai gyvūnamsMotociklai, Motoroleriai, Mopedai   Vandens motociklai   Keturačiai, prekyba   Čiužiniai   Sodas ir kiemas   Sodo baldaiBuitinė technika   Garų generatoriai   Dulkių siurbliai   Duonos krosnys   Šaldytuvai   Mikroviļņu krāsnis   Šilumos ventiliatoriai   Baterijos, akumuliatoriai   Sulu spiedes   Elektriskās tējkannas   Tosteri   Indaplovės   Virtuves tvaika nosūcēji   Skalbimo mašinos   Kaitlentės   Virtuvės indai, prekėsTelevizoriai ir jų reikmenys   LCD TVFotografavimo ir filmavimo technika, aksesuarai   Video kameros   Digitalinės video kamerosOfiso įranga ir reikmenys   Popierius   Lazerinių spausdintuvų kasetės   Faksai   Skaneriai   Lāzerdrukas printeri   Laminavimo aparatai   Dokumentų smulkintuvaiApšvietimo technika   LemposSantechnika   Keraminiai unitazai   Vandens maišytuvai   Kriauklės
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 31995
Parodytas paieškos rezultatuose : 2779947
Žiūrėti kataloge : Internetinės parduotuvės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vīcežu muiža, poilsio kompleksas
Vīcežu muiža, poilsio kompleksasVīcežu dvaras, poilsio kompleksas. Įvairių renginių ir švenčių organizavimas, atrakcionai, poilsis gamtoje.
Petarde LTD, pirotechnika
Petarde LTD, pirotechnikaPetarda siūlo jums organizuoti nuostabius fejerverkus gražiausiuose jūsų gyvenimo momentuose - šeimos šventėms, Kalėdoms, Naujųjų Metų išvakarėms, valstybinėms šventėms, bendrovės jubiliejams, pristatymuose, etc
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere yra rankdarbių meistrė, su didžiuliu pasisekimu eksponuojanti savo darbus keliose Latvijos bibliotekose. „Lolita“ kolekcijoje yra 250 megztų ir nertų kaktusų, taip pat įvairių šedevrų. Laisvalaikiu mėgaudamiesi rankdarbių kolekcija, parodos savininkė siūlo gurkšnoti šiltą arbatą ir aromatingą kavą jaukioje poilsio zonoje. Visus „Cactus Home“ produktus galima įsigyti.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Villa Avoti, svečių namai
Villa Avoti, svečių namaiLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Upmaļi, iškilmių namai
Upmaļi, iškilmių namaiPatalpos šventėms ir seminarams, pirtis su baseinu ir židiniu. Stalų serviravimas ir gyva muzika. Poilsis gamtoje ant Ligatne upės kranto.
Dienliliju Dārzs, parkas
Dienliliju Dārzs, parkasSodas užsiima atsparių šalčiui lelijų selekcija, auginimu ir pardavimu.
Skaistkrasti, pirtis
Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
Visi banneri