Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Renaissance St. Petersburg Baltic Hotel

Renaissance St. Petersburg Baltic Hotel

Pochtamtskaya Str.4, St Petersburg
 
VisiPasiūlymaiŽemėlapis
Žemėlapis

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinarijos klinika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinarijos klinikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Mālpils muiža, viešbutis
Mālpils muiža, viešbutisMālpils dvaras siūlo įvairaus dydžio sales konferencijoms, seminarams ir banketams, vestuvių šventes ar puikias šokių sales, cigarų kambarį su didele terasa, restorano salę, medžiotojų salę ir žiemos sodą.
Reness R, baldai
Reness R, baldaiReness R. Mes gaminame ir realizuojame individualius baldų projektus, konsultuojame pildant patalpų interjerą. Dizainas, funkcionalumas, kokybė!
Jaunpils pils, viduramžių pilis
Jaunpils pils, viduramžių pilisJaunpils pilis yra viena iš nedaugelio viduramžių pilių, puikiai išlaikė savo pirminę išvaizdą.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Garauši, poilsio bazė
Garauši, poilsio bazėAplink patį Lobe ežerą. 15 skirtingų valčių žvejybai, žvejybos licencijos,vietos palapinėms ir laužams, nakvynė kaimo sodyboje..
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. Aukštalipių ir alpinistų paslaugos, pramoninis alpinizmas. Stogų dengimas ir remontas, dūmtraukių, pastolių remontas. Fasadų plovimas ir remontas. Aprūpinimas alpinizmo įranga.
Skaistkrasti, pirtis
Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
Visi banneri