Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Big Ben, Nukainuota buitinė technika

Big Ben, Nukainuota buitinė technika

Krasta iela 11/13, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 26620222
(+371) 67381022
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai
Lielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Lai izvairītos no starpgadījumiem, paskaidrojam – kas ir nocenota prece. Nocenota prece ir prece, kura: Prece bija bojāta transportējot (prece nopirkta, bet piegādājot bojāta, tādēļ atgriezta); Bijis un novērsts rūpniecisks defekts (prece ir jauna, bet ir bijusi bojāta kāda detaļa); Atgriezta garantijas laikā; Var būt bijusi iepriekš lietošanā. Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas (nav bijušas lietošanā), taču skaitās kā lietotas, jo kāds tās pirms tam ir iegādājies, taču pēc tam no pirkuma atteicies.
liebherrjohn_lewishotpointfagorecozonede_dietrich
Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBuitinė technika DetaliauSadzīves tehnikas remonts, rezerves daļas Elektros prekės Mazā sadzīves tehnika Buitinės technikos pardavimas Detaliau   Įmontuojama virtuvės technika    Indaplovės Detaliau   Nocenota sadzīves tehnika    Šaldytuvai    Elektriskās, gāzes virsmas Detaliau   Virtuvinės plytelės Detaliau   Kafijas automāti    Indukcijas virsmas    Vyno spintelės    Elektrinės plytelės    Šaldytuvai    Atvērtās cepeškrāsnis, grilli Detaliau   Mikroviļņu krāsnis Detaliau   Skalbimo mašinos Detaliau   Virtuves tvaika nosūcēji Detaliau   Veļas žāvētāji DetaliauAudio ir video technika    Televizoriai ir jų reikmenys    LCD TV Detaliau   DVD grotuvai DetaliauEkolietas Ecozone Detaliau   Ekobumbas    Eko traipu noņēmēji    Žāvētājbumbas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 86967
Parodytas paieškos rezultatuose : 1040177


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Terion, veterinarijos klinika
Terion, veterinarijos klinikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
SPA Estonia, spa viešbutis
SPA Estonia, spa viešbutisSPA Estonia gydymo ir reabilitacijos centras. Šiuolaikinės galimybės atstatomajam gydymui, malonus aptarnavimas ir geros gyvenimo sąlygos puikiam poilsiui.
Vestiena***, viešbutis
Vestiena***, viešbutisSvečių namai, kavinė, patalpos seminarams bei pirtis. Žvejyba aplinkiniuose ežeruose ir grybų rinkimas. Netoliese yra Latvijos pasididžiavimas - Gaizinkalnis (311 m), ten šalia - Bākūžkalns (268 m).
Meļķerti, svečių namai
Meļķerti, svečių namaiSvečių namai Meļķerti yra 2 km nuo Kandavos ir siūlo nuotabias patalpas įvairių iškilmių organizavimui. Ramybė, pirtis, baseinas, nakvynė.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaINFO HOTEL Palangos kurorte veikia nuo 2007 m. Viešbutyje yra įrengti 11 modernūs, elegantiški ir jaukūs kambariai tarp kurių yra dviviečiai bei dviviečiai ekstra kambariai.
Kalumi SIA, kalvystės dirbiniai
Kalumi SIA, kalvystės dirbiniaiKalvio paslaugos, grotelės ir įrankiai židiniui, geležies jungiamosios detalės, vyriai, durų rankenos, spynos, įrankiai medienai apdirbti, vartai, prancūziški balkonėliai ir daug daugiau.
Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars siūlo rankdarbius iš lino ir vilnos. Darbas seno tipo medinėmis staklėmis, kurias galima pamatyti etnografiniame muziejuje.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT yra patikimas oro kompresorių įrangos tiekėjas. Esame pasirengę teikti visą su oro kompresoriais susijusių paslaugų grandinę: nuo pristatymo ir montavimo iki žaliavų tiekimo ir aptarnavimo. Mūsų įmonės sėkmė grindžiama didele patirtimi ir aukštos kokybės kompresorių įrangos (sraigtinių ir stūmoklinių kompresorių, suslėgto oro sausintuvų, pagrindinių filtrų, oro sistemų) pasiūla. Mes tiekiame gerai žinomų gamintojų - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor - kompresorių įrangą
Vīcežu muiža, poilsio kompleksas
Vīcežu muiža, poilsio kompleksasVīcežu dvaras, poilsio kompleksas. Įvairių renginių ir švenčių organizavimas, atrakcionai, poilsis gamtoje.
Visi banneri