Small Business Holding Projects

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5329
Parodytas paieškos rezultatuose : 25588
Žiūrėti kataloge : Statybos ir remonto darbai

Lapsas, poilsio bazė
Lapsas, poilsio bazėViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Laimes ligzda, poilsio kompleksas
Laimes ligzda, poilsio kompleksasLaimės lizdas. Siūlome romantišką rąstinį namą, gražiame Vidzemes kraštovaizdyje, kaimo pirtį su baseinu ir skanius pietus, salę su židiniu, 30 vietų, pirtį ir jaukius kambarius. Mes laukiame Jūsų žiemą, Zhagarkalni slidžių trasoje.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Baltic Media, vertimų biuras
Baltic Media, vertimų biurasVertimų biuras Baltic Media Ltd. yra pirmaujanti kalbų paslaugų įmonė Šiaurės Europoje. Ji teikia vertimo ir lokalizavimo bei kalbų mokymo paslaugas. Vertimai iš ir į švedų, suomių, danų, islandų, norvegų, farerų, vokiečių, anglų, lenkų, rusų, latvių, lietuvių ir estų kalbas.
Aviokase.Lv, bilietai internetu
Aviokase.Lv, bilietai internetuAvioKases.lv. Aviabilietai, bilietų kasos, rezervavimas, pardavimas. Viešbučių rezervavimas. Užsakomieji skrydžiai. Draudimas. Automobilių nuoma. Autobusų bilietai.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASĮmonė AKVEDUKTS yra viena stabiliausių ir patikimiausių šilumos, vandens tiekimo ir sodo prekių didmenininkų Baltijos šalyse. Mūsų įmonė siūlo modernius produktus, atitinkančius aukštus standartus ir techninius reikalavimus vandens tiekimui, šildymui ir drėkinimui Latvijos, Lietuvos ir Estijos teritorijoje.
CLC, buhalterinės paslaugos
CLC, buhalterinės paslaugosGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
Virškalni, ZS, gerinimo darbai, apželdinimas
Virškalni, ZS, gerinimo darbai, apželdinimasZ / s Virškalni pagrindinė veikla - aplinkos tvarkymo projektų rengimas ir sodų apželdinimas. Be to, didmeninė ir mažmeninė prekyba pačių išaugintais rožių sodinukais ir daugeliu kitų augalų.
Aivars-K, akmens apdirbimas
Aivars-K, akmens apdirbimasAkmens apdirbimas. Gaminiai iš metalo ir akmens, interjero elementai, sodo skulptūros, kapinių paminklai, fontanai, šviestuvai, akmeniniai stalai ir suolai ...
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma