Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Aivars-K, akmens apdirbimas

Aivars-K, akmens apdirbimas

Saulrītu iela 13, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64127461
(+371) 26410255 - kapakmeņi, kapuvietu ierīkošana
(+371) 64134516 - oriģinālas dāvanas
Pirmadienis -
Antradienis09:00 - 17:00
Trečiadienis09:00 - 17:00
Ketvirtadienis09:00 - 17:00
Penktadienis09:00 - 17:00
Šeštadienis09:00 - 17:00
Sekmadienis09:00 - 17:00
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai
Akmens magistro rankose virsta gyvenimo taikomosios bylų: antkapiai, plytelės, sienos, priemonių ir kitų akmens gaminiai. Mūsų bendras darbas lėmė paprastas akmuo virsta dekoratyvinės skulptūros. Kiekviena su visiškai individualus požiūris į originalias idėjas ir sprendimus klientams. Mes teikiame konsultacijas palaidojimo vietą montavimas, taip pat kraštovaizdžio ir akmens interjero naudojimui. Sėkmingai įgyvendinti savo idėjas Pagarbiai, UAB "Aivars-K"
Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAntkapių gamyba DetaliauAkmens skulptūras,orģinālas dāvanas (Sodo skulptūros ir objektai) DetaliauInterjero elementai iš metalo ir akmens DetaliauSuolai ir stalai iš akmens DetaliauLaiptai iš akmens DetaliauPašto dėžutės DetaliauFontanai DetaliauŠviestuvai Detaliau   Skulptūriniai kapų paminklai DetaliauLaukakmeņu pieminekļi (Paminklai iš natūralaus akmens) DetaliauPaminklai kapams iš pjautų akmens luitų DetaliauAkmenų apdirbimas Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 106552
Parodytas paieškos rezultatuose : 494511


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kempings Sīļi, kempingai
Kempings Sīļi, kempingaiKeturviečiai nameliai, pirtis, vietos palapinėms ir piknikas ant pačio jūros kranto. Jūros skardis, Jurkalne 5 km. Paplūdimio tinklinio, krepšinio ir futbolo aikštelės.
Porto Resort, viešbutis
 Porto Resort, viešbutisPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Vitkopi, poilsio bazė
Vitkopi, poilsio bazėIdilė žvejui - trys kotedžai salose, tvenkinys, kuris užima 33 hektarus. Komercinė žvejyba.
Terion, veterinarijos klinika
Terion, veterinarijos klinikaVeterinarinė terapija (kainos yra labai priimtinos), tyrimas, šuniukų skiepijimas, kompleksinis vakcinavimas šunims ir katėms.
Paradīzes graudi, gėlės Jūrmala
Paradīzes graudi, gėlės JūrmalaParadīzes graudi, gėlės Jūrmala
Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
Kalna ligzda, viešbutis
Kalna ligzda, viešbutis3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Granitops
GranitopsGRANITOPS - atsparios polimerinės medžiagos dangų paviršiams. Suteikia paviršiui elegantišką granito išvaizdą, gero naudojimo ir priežiūros savybes.
Kokaudzētava Baltezers, miško sodinukų veisimas
Kokaudzētava Baltezers, miško sodinukų veisimasKokaudzētavas Baltezers - veisimas, auginimas ir prekyba dekoratyviniais augalais, plačiausias augalų asortimentas Latvijoje. 500 pavadinimų augalai.
Visi banneri