Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Rūķīši, svečių namai

Rūķīši, svečių namai

Rūķīši, Murjāņi, Sējas pagasts, Saulkrastu novads, Latvija, LV-2142
(+371) 29474444
(+371) 25270707
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Viesu nams "Rūķīši" atrodas 700 m no Valmieras šosejas, Sējas novadā, Murjāņos. Šī vieta ir pazīstama kā slavenu mākslinieku un teātra mākslinieku u.c. slavenību atpūtas vieta. Kopš 1967. gada viesu nama interjers nav mainījies. Līdz ar to viesu nams ir vēsturisks objekts, kas slēpj sevī mākslinieciskas noskaņas katrā nama telpā. Viesu rīcībā vasaras periodā ir pieejama terase, grila aprīkojums un telts vietas. Uz vietas ir pieejama bezmaksas autostāvvieta. Viesu nama teritorija ir nožogota. Skaisti dabas skati.
Viesu nama saimnieki Jūs laipni sagaidīs un izguldīs Jums nepieciešamajā laikā, kā arī sniegs miera atmosfēru!

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSvečių namai DetaliauBanketų salės DetaliauStalų serviravimas DetaliauPirtys, Saunos Apgyvendinimas Detaliau   Keturviečiai kambariai Detaliau   Dviviečiai kambariai Detaliau   Vietos palapinėms DetaliauPoilsis gamtoje Detaliau   Poilsis prie Gaujas upės    Maudynių vietos    Vietos iškyloms
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 104184
Parodytas paieškos rezultatuose : 776327


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Stieress, kempingai
Stieress, kempingaiKempingas Stieress siūlo keturviečius ir dviviečius numerius, palapinių vietas. Kempinge galima suvalgyti sočius pietus kavinėje. Įrengtas dušas ir tualetai , 400 m - jūra.
Jaunpils pils, viduramžių pilis
Jaunpils pils, viduramžių pilisJaunpils pilis yra viena iš nedaugelio viduramžių pilių, puikiai išlaikė savo pirminę išvaizdą.
Akmeņkalis, SIA, akmens apdirbimas
Akmeņkalis, SIA, akmens apdirbimasSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
LD apartamenti
LD apartamentiPrašom apsilankyt pas mus
Baltic Media, vertimų biuras
Baltic Media, vertimų biurasVertimų biuras Baltic Media Ltd. yra pirmaujanti kalbų paslaugų įmonė Šiaurės Europoje. Ji teikia vertimo ir lokalizavimo bei kalbų mokymo paslaugas. Vertimai iš ir į švedų, suomių, danų, islandų, norvegų, farerų, vokiečių, anglų, lenkų, rusų, latvių, lietuvių ir estų kalbas.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Švinkates, svečių namai
Švinkates, svečių namaiSvečių namai Švinkates, siūlo poilsio salę su židiniu, virtuve, miegamaisiais ir pirtį. Prie namų yra gražus tvenkinys, kuriame taip pat galima žvejoti.
Palmas, laisvalaikio namai
Palmas, laisvalaikio namaiBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Visi banneri