Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rūjienas mākslas skola

Brīvības iela 19, Rūjiena, Valmieras novads, Latvija, LV-4240
(+371) 64263722
(+371) 64263722
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMeno mokyklosMokymo ir ugdymo centrai, Įvairios mokyklos
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6349
Parodytas paieškos rezultatuose : 65497
Žiūrėti kataloge : Meno mokyklos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Dimzas, medelynas
Dimzas, medelynasDimzas siūlo klientams platų asortimentą dekoratyvinių augalų sodinukų. Floristikos medžiagos. Parengiame ir įgyvendiname apželdinimo projektus.
Magnus Hotel, viešbutis
Magnus Hotel, viešbutisMAGNUS HOTEL - naujas trijų žvaigždučių viešbutis Kauno miesto centre. Devynių aukštų pastate yra 82 modernūs ir jaukūs dviviečiai kambariai, 7 iš jų liukso klasės.
BV Pack, SIA, įpakavimas
BV Pack, SIA, įpakavimasBALT WARRANT gamina popierinius paketus. Dizaino kūrimas, saugojimas ir pristatymas urmu dalimis.
GRANITE, IK
GRANITE, IKBendrovė „Granites“ specializavosi kapų gerinimo darbuose. Gaminame, parduodame ir montuojame kapų paminklus, kapų bortelius, kapų tvoras, taip pat siūlome sukurti kapų memorialus. Siūlome pagerinti kapo vietą apželdinant ir (arba) restauruojant.
Zaļie ābolīši, svečių namai
Zaļie ābolīši, svečių namaiViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvė
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvėRožinė svajonė. Karnavalinės ir vakarinės suknelės, nuoma ir aksesuarai.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namai
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namaiSvečių namai yra 7 km nuo Valmieros centro ir 12 km nuo slidinėjimo trasos "Baimė". Šilta nakvynė, sotūs pusryčiai, transportas iš Baiļiem ir atgal.
Kombucha, restoranas
Kombucha, restoranasMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Bea aizkaru centrs, salonas
Bea aizkaru centrs, salonasUžuolaidų salonas Bea. Audiniai, užuolaidos ir staltiesės, karnizai, roletai, vertikalios, horizontalios žaliuzės, aksesuarai ir reikmenys siuvimui.
Visi banneri