Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Veišāri, mehāniskās darbnīcas

Veišāri, Drabešu pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4140
(+371) 64122317
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiŽemės ūkio technikos remontas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5595
Parodytas paieškos rezultatuose : 19045
Žiūrėti kataloge : Žemės ūkio technikos remontas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Akmeņkalis, SIA, akmens apdirbimas
Akmeņkalis, SIA, akmens apdirbimasSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentai
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentai Poilsio namai su nuostabiu šiltu baseinu ir aromatinga malkomis kūrenamą pirtį. Esame įsikūrę Šiaurės Kuržemėje, Dundagoje, 150 km nuo Rygos, privačioje teritorijoje. Dundago pilis ir parkas nuo mūsų vos 800 m, iki jūros 22 km, iki Baložezero 5 km, kitapus gatvės yra Egzotinių gyvūnų parkas, šalia Liepniekvalkos urvai ir kt. c. gamtos vaizdai. Siūlome apartamentus su virtuvės zona. Yra sauna ir baseinas.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Osteria, kavinė
Osteria, kavinėEsame kavinė Aizputėje. Darbo dienomis siūlome karštą patiekalą pietums, taip pat gausų meniu ir elegantiškus bei gražius stalviršius šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius ir dar daugiau.
Bel-Doors, Durys ir baldai
Bel-Doors, Durys ir baldaiFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaINFO HOTEL Palangos kurorte veikia nuo 2007 m. Viešbutyje yra įrengti 11 modernūs, elegantiški ir jaukūs kambariai tarp kurių yra dviviečiai bei dviviečiai ekstra kambariai.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Visi banneri