Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Zebra, restoranas

Cēsu iela 31, Rīga, Latvija
67509854
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiRestoranai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6039
Parodytas paieškos rezultatuose : 22872
Žiūrėti kataloge : Restoranai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
Mazpipari, poilsio kompleksas
Mazpipari, poilsio kompleksasLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
Raibie logi, viešbutis
Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Baldai, virtuvės, viešbučių, miegamojo kambarių. Įmontuojamos spintos. Slenkančios sistemos.
Debesu bļoda, svečių namai
Debesu bļoda, svečių namaiDebesu bļoda Ogres gale kviečia švęsti šventes, siūlo nakvynę, banketų salę, sauną, pradedant nuo lapkričio ir SPA vonią, sporto aikštelę
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaEKO ROOF - tai daugelio metų patirtis. Dengiame stogus visose Europos Sąjungos šalyse, nepriklausomai nuo kliento buvimo vietos, pačių medžiagomis ar kliento medžiagomis.
Lidums SIA, medžio apdirbimas
Lidums SIA, medžio apdirbimasPerdirbame kaip apvalią medieną, taip ir pirktą medieną. Daugiausiai naudojime vietos pušį.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Visi banneri