EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Photon L Baltic, apšvietimo technika
Photon L Baltic, apšvietimo technikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Miedziņš, parduotuvė
Miedziņš, parduotuvėViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namai
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namaiSvečių namai yra 7 km nuo Valmieros centro ir 12 km nuo slidinėjimo trasos "Baimė". Šilta nakvynė, sotūs pusryčiai, transportas iš Baiļiem ir atgal.
Urakši, kaimo namas
Urakši, kaimo namasBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"Akmenskaldys Modris Bērziņš siūlo židinių elementus, meno dirbinius - skulptūras. Gamina paminklus iš granito, bortelius. Dizaino elementai sodui.
Lotes Toys, parduotuvė
Lotes Toys, parduotuvėLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Terion, veterinarijos klinika
Terion, veterinarijos klinikaVeterinarinė terapija (kainos yra labai priimtinos), tyrimas, šuniukų skiepijimas, kompleksinis vakcinavimas šunims ir katėms.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma