(nozares, pakalpojumi)
Osteria, kavinė
Osteria, kavinėEsame kavinė Aizputėje. Darbo dienomis siūlome karštą patiekalą pietums, taip pat gausų meniu ir elegantiškus bei gražius stalviršius šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius ir dar daugiau.
Iks park, Visuomenė
Iks park, VisuomenėBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
SPA Estonia, spa viešbutis
SPA Estonia, spa viešbutisSPA Estonia gydymo ir reabilitacijos centras. Šiuolaikinės galimybės atstatomajam gydymui, malonus aptarnavimas ir geros gyvenimo sąlygos puikiam poilsiui.
Otafs, stikliniai darbai
Otafs, stikliniai darbaiOtafs. Galimybė užsakyti tokią mokyklinę lentą, kuri reikalinga konkrečiai klasės patalpai (pagal išmatavimus ir dizainą). Kėdės pianistams. Rankų darbas.
latvaslini, parduotuvė
latvaslini, parduotuvėĮmonė SIA "LatvAS" yra prekės ženklo Latvaslini lininio audinio ir avies vilnos gaminio gamintoja. Latvaslini – tai prekės ženklas ir žodžių junginys, sukurtas iš įmonės pavadinimo latvas ir lini, teikiantis pirmenybę namų tekstilei iš lininio audinio. Visi Latvaslini prekės ženklo gaminiai pagaminti Latvijoje.
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimas
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimasSietiņš GO. Kraštovaizdžio projektavimas, sodinimas, apželdinimas.
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
Sonāte, svečių namai
Sonāte, svečių namaiSvečių Namai Sonate yra įsikūrę vaizdingoje vietoje, šalia pilies Stamerienas. Nakvynė, SPA, baseinas, patalpos banketams ir konferencijoms.
Ūši, kempingai
Ūši, kempingaiKolkasrago artumas, jūros ir pušų kvapo prisotintas oras, senoji istorija ir unikalus vietos identitetas – tai Kolkos bruožai, kuriuos sugėrė ir Ūšu sēta bei jos žmonės. Siūlome pažinti tolimojo šiaurinio Kuržemės kampelio tapatybę mėgaujantis ramiu poilsiu prie jūros.
Valteri, svečių namai
Valteri, svečių namaiSvečių namai «Валтери» - tai puiki vieta pailsėti su visa šeima, taip pat draugų ar kolegų kompanijoje.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma