(nozares, pakalpojumi)
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontas
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontasGaminame, parduodame ir prižiūrime tiek automatines, tiek rankines elektronines svarstykles ir svėrimo sistemas. Mes bendradarbiaujame su pasaulyje pirmaujančiais masto ir masto komponentų gamintojais, siekdami teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas visiems verslo sektoriams.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaINFO HOTEL Palangos kurorte veikia nuo 2007 m. Viešbutyje yra įrengti 11 modernūs, elegantiški ir jaukūs kambariai tarp kurių yra dviviečiai bei dviviečiai ekstra kambariai.
Meļķerti, svečių namai
Meļķerti, svečių namaiSvečių namai Meļķerti yra 2 km nuo Kandavos ir siūlo nuotabias patalpas įvairių iškilmių organizavimui. Ramybė, pirtis, baseinas, nakvynė.
Photon L Baltic, apšvietimo technika
Photon L Baltic, apšvietimo technikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Pirčių statyba, projektavimas, statyba, kinų ir italų mozaikos, individualūs užsakymai, visų rūšių garinės pirtys, tikra rusiška pirtis, krosnys ir židiniai.
Zāgkalni ZS, poilsio kompleksas
Zāgkalni ZS, poilsio kompleksasPoilsis netoli Usmas ežero. Įvairūs rąstiniai nameliai nakvynei, pirtis, vietos palapinėms, treilerių pajungimas, vietos iškylai, žvejyba.
JS WoodMagic , medžio apdirbimas
JS WoodMagic , medžio apdirbimasKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Kampas, baldai
Kampas, baldaiKampas. Kiekvienas asmuo nori turėti patogius, natūralius ir tvirtus baldus. Siūlome baldus iš ąžuolo.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma