EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Deko Alianse, gėlių salonas
Deko Alianse, gėlių salonasSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes 14, Ryga 14, vasario mėn. Dirbame iki 20:00 val. Siūlome gėlių pristatymą - 67282841www.dekoziedi.lv
Pa Laimes Taku, pensionas
Pa Laimes Taku, pensionasPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Baltā māja, svečių namai ir kavinė
Baltā māja, svečių namai ir kavinė"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, Prekyba radio sistemomis naminiams gyvūnams. Parneriai ir ASV kompanija PetSafe. PetSafe gamybos ir prekybos radio bei elektriniais prietaisais, kad pagerinti žmonių ir naminių gyvūnų santykius, lyderis.
Bel-Doors, Durys ir baldai
Bel-Doors, Durys ir baldaiFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC - kepyklų, konditerijų ir picerijų įranga. Lentynos, rotacijos, picų krosnys, pramoninės krosnys, tunelinės, rauginimo krosnys
Bruņinieku muiža, svečių namai
Bruņinieku muiža, svečių namaiSvečių namai Mednieku pirts. Senovinėje banketų salėje jūs galite atšvęsti savo vestuves, jubiliejų, gimimo dieną arba kitas šeimynines šventes.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTurizmo naujienų portalas Eiropa.lv, E-katalogas, seminarai, mokymai, konsultacijos, rezultatus-naujienos, CV on-line.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma