Zāģeri, svečių namai
Zāģeri, svečių namaiBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Intema, SIA
Intema, SIAPagrindinė įmonės veikla yra ortopedinių spyruoklių ir spyruoklinių čiužinių gamyba iš maksimaliai natūralių žaliavų bei aukštos kokybės minkštų baldų gamyba. Daugiausia įmonė naudoja individualų požiūrį į kiekvieną klientą.
PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centras
PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centrasDažasvydis PIF PAF. Siūlome sportinio žaidimo ir azartinio pomėgio derinį - dažasvydį. Taupykite jūsų laiką ir degalus: mes esame apie 20km atstumu nuo Rygos centro.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv siūlo naujas autodetales bet kokiam automobiliui. Lengvai ir greitai nupirksite įvairias detales, aksesuarus,tepalą ir visa kita.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliĮmonė Cel. Progresyvinės statybinės konstrukcijos. Akytasis betonas YTONG, gipso plokštės FERMACELL, nuotekų biologinės valymo sistemos BICLAR.
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Lejasmalas, poilsio kompleksas
Lejasmalas, poilsio kompleksasSavaitgalio namas ir pirtis ant Lėja ežero kranto. Romantiška vieta poilsiui negyvenamoje saloje. Salės seminarams ir banketams. Vietos palapinėms ir piknikui.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namai
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namaiSvečių namai yra 7 km nuo Valmieros centro ir 12 km nuo slidinėjimo trasos "Baimė". Šilta nakvynė, sotūs pusryčiai, transportas iš Baiļiem ir atgal.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma