Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Akmens apstrādes centrs AKM

Akmens apstrādes centrs AKM

Akameņkaļu iela 11, Ķekava, Ķekavas novads, Latvija, LV-2111
(+371) 67938888
(+371) 29297584 - Sertificēts akmeņkaļa meistars
(+371) 29295427 - Uzņēmuma vadītājs
(+371) 67938865
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Akmens apstrādes uzņēmums ar 18 gadu darba stāžu, amatniecības kameras dalībnieks. Plašāk atpazīstamie darbi: - Brīvības pieminekļa restaurācija , - Latviešu leģiona Brāļu kapu izbūve Lestenē, - Piemiņas plākšņu gravēšanas darbi Rīgas Brāļu kapos; - Rīgas Brāļu kapu ģērboņa restaurācija; - Vācu karavīru kapi Valkā; - ekspozīcija "Runājošie akmeņi"; - strūklaka Berga bazārā, Rīgā; Uzņēmumā augsti kvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus, veiks akmens restaurācijas darbus, sadarbībā ar tēlniekiem izgatavos skulptūras, cilņus, dažādus ornamentus. Individuāla pieeja klientiem, vienmēr laipni uzklausīsim Jūsu vēlmes.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAkmentašiai Akmenų apdirbimas DetaliauMažosios architektūros formas DetaliauSodo skulptūros ir objektai Detaliau   Akmens kriauklės Detaliau   Fontanai DetaliauAkmens plokštės DetaliauSkulptūriniai kapų paminklai DetaliauPaminklai iš natūralaus akmens DetaliauRestauravimo darbai DetaliauAntkapių gamyba DetaliauGravēšanas darbi    Gravēšana ar smilšu strūklu Granito apvadai, gamyba
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 94923
Parodytas paieškos rezultatuose : 508435


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
HBH Juozo alus , poilsio centras
HBH Juozo alus  , poilsio centrasJūsų paslaugoms salės tiek mažoms, tiek didelėms grupėms. Įsimylėjėlių poroms ir šeimoms, pažymėtinų, istorinių datų šventimas.
Ungurmuiža, svečių namai
Ungurmuiža, svečių namaiUngurmuiža – tai darnus XVIII amžiaus medinių pastatų ansamblis, apsuptas milžiniškų ąžuolų, užimantis svarbią vietą tarp Latvijos kultūros paminklų paveldo. Jį 1732 m. pastatė baronas fon Kampenhauzenas kaip savo šeimos namus, o šiandien Latvijoje nėra išlikę panašių barokinių medinių pastatų, kurių interjerai taip gausiai dekoruoti freskomis. Tinka šiuolaikiniams patogumui, bus sukurta Jūsų laisvalaikiui, šventėms, seminarams. Pasimėgauti ypatinga dvaro atmosfera galėsite pasivaikščiodami po parką po milžiniškais ąžuolais ar gerdami arbatą nuostabiame arbatos paviljone.
Rubīni, apartamentai
Rubīni, apartamentai Rubini yra graži ir jauki vieta svečiams iš Ventspilio. Kambariai puikiai įrengti kaip atskiri 2-3 kambariai
Gungas, svečių namai
Gungas, svečių namaiGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Papes Čakstes, svečių namai
Papes Čakstes, svečių namaiTurizmo bazė "Papes Cakstes" yra vienoje iš vaizdingiausių ir ramiausių ornitologinio Latvijos rezervato vietoje iš abiejų pusių,
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A užsiima surenkamų medinių modeliukų ir graviruotų vaizdų ant medžio gamyba. Produkcija skirta ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
Vuolake Hotelli, viešbutis
Vuolake Hotelli, viešbutisVuolake - jaukus viešbutis skirtas visai šeimai, įsikūręs vos 15 minučių kelio automobiliu nuo Jyväskylä. Viešbutyje yra 26 kambariai, patalpos konferencijoms, banketams, šventėms. Sauna.
Jaunarāji, kempingai
Jaunarāji, kempingaiPoilsis prie Gaujos upės. Galite maloniai poilsėti pušyne ant Gaujos upės kranto. Jūsų paslaugom bus penki nauji ir patogūs 8-viečiai nameliai svečiams, kaimiška pirtid ir salė banketams.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAGaminame:
- unikalios medinės dekoratyvinės sienų plokštės,
- fasado apdailos plokštės iš faneros, kuri yra idealus sprendimas pastatų ir patalpų apdailai.
Visi banneri