Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Iļģuciema maiznīca, veikals

Dzirciema iela 51, Rīga, Latvija, LV-1083
(+371) 67459908
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDuona ir gaminiai iš miltų

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6606
Parodytas paieškos rezultatuose : 23660
Žiūrėti kataloge : Duona ir gaminiai iš miltų


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kameja, užuolaidų salonas
Kameja, užuolaidų salonasUžuolaidų salonas Kamėja. Užuolaidos, modeliavimas ir siuvimas. Stropai užuolaidoms. Audiniai, siuvimo reikmenys. Namų tekstilė. Prekyba. Drabužių modeliavimas ir siuvimas. Žaliuzės.
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vieta
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vietaMārkulīči lauko šaudyklose galima išbandyti įvairius medžioklinius šaunamuosius ginklus, šaudyti iš lanko, pasisemti žinių iš įgudusio šaudymo instruktoriaus. Čia įrengtos sporto aikštelės, neįprastos laisvo kritimo sūpynės, taip pat galimybė pernakvoti jaukiuose svečių namuose su pirtimi.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS yra įgaliota SIEMENS gamintojo servisas. Atliekame mobiliųjų telefonų SIEMENS garantinį ir pogarantinį remontą. Taisome Nokia, Samsung, SonyEricsson, Siemens, ir tt
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAĮmonė užsiima lengvųjų automobilių, mikroautobusų ir mažų sunkvežimių nuoma ir prekyba. Jūsų patogumui siūlome šiuos automobilius: Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Rojas rodes, laisvalaikio namai
Rojas rodes, laisvalaikio namaiRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Bieriņi, kaimo namas
Bieriņi, kaimo namasĮrengtas, senovinis namas su židiniu, sodu, vietomis palapinėms, medžioklės trofėjais, aikštelėmis sportui, komercinė žvejyba. Aplankykite fazanų veisyklą.
Burtakas, poilsio kompleksas
Burtakas, poilsio kompleksasVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugos
BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugosSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Photon L Baltic, apšvietimo technika
Photon L Baltic, apšvietimo technikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Visi banneri