Janda V, kavinė

  • Ludzas iela 58, Rīga, Latvija, LV-1003
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Zariņi, svečių namai
Zariņi, svečių namaiSveiki atvykę į svečių namus "Zarini". Pirtis su baseinu, sauna, infraraudonųjų spindulių pirtis, nakvynė. Patalpos banketams ir iškilmėms.
Mucenieki, kaimo namas
Mucenieki, kaimo namasSodyba Mucenieki įsikūrusi Abavsko krašte, ramioje pamiškėje. Didelis kiemas ir tvenkinys. Atskirame pastate pirtis su židiniu ir karaoke.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Patalpos banketams ir iškilmėms. Sporto renginių organizavimas
Jaunsvelmes, svečių namai
Jaunsvelmes, svečių namaiJaunsvelmes. Galimybė puikiai pailsėti, organizuojant išleistuves ar kitus kviestinius renginius 80 svečių, žaliame gamtos kampelyje.
Mēnesnīcas, svečių namai
Mēnesnīcas, svečių namaiSvečių namai Mēnesnīcas, esantys ant upės Grīvas kranto, siūlo nakvynę, salę su židiniu iki 30 žmonių, pirtį, puikiai įrengta virtuvė, laužavietė, tinklinio aikštelė.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSŪkis užsiima grūdų auginimu, šaltalankių uogų auginimu, plėtoja turizmo industriją. Ūkio vizija – dirbti tvariai, harmonijoje su gamta ir dalintis ja su bendražmogiais – būti čia ir dabar, prisiliesti prie žemės, klausytis gamtos garsų, atsikvėpti, jausti vėją.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklamos agentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklamos agentūraLATSIGN. Reklama, skaitmeninė spauda, grafikos darbai, reklama žiniasklaidoje, šilkografija, mašinų dizainas.
Rīgas Koki, Pramoninis alpinizmas
Rīgas Koki, Pramoninis alpinizmasRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsObjektas turistams - vieninteliai požeminiai ežerai Latvijoje.
Everte, SIA, tvarkymo darbai
Everte, SIA, tvarkymo darbaiProfesionalaus kambario ir teritorijos valymo paslauga. Biurų, namų ir butų valymo darbai. Patalpų valymas ir plovimas, grindų priežiūra. Langų plovimas. Viešbučio tipo valymo paslaugos. Teritorijos valymas. Sniego ir ledo valymas.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma