Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Eģīši, ZS

Eģīši, ZS

Eģīši, Iršu pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5108
(+371) 28365877
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Ūkininkystė užsiima grūdų auginimu, smilčių aviečių auginimu ir plėtoja turizmo sektorių. Ūkininkystės vizija yra dirbti darniai su gamta ir dalintis ja su kitais - būti čia ir dabar, paliesti žemę, išgirsti gamtos garsus, įkvėpti gryno oro, pajusti vėją. Gamtos grožis smilčių sodo apylinkėse, kur vasarą čiulba upelis ir cypso paukšteliai, o žiemą sniegas žiba saulės spinduliuose, kuriant idilišką ramiam poilsiui, kur randamas pusiausvyros ir harmonijos. Latvijos gamta yra stebuklingai graži pavasarį, kai sultys sprūsta iš žemės, vasarą, kai oras kūpina karščiu, rudenį, kai grūdai ir smilčių uogos subręsta, ir žiemą, kai sniegas šoka kaip deimantas. Ūkininkystė bus atvira visiems, kad mūsų svečiai galėtų mėgautis mūsų ūkininkystės grožiu.

Šiuolaikiniame pasaulyje neįsivaizduojama be judėjimo, judėjimo ir gyvenimo įvairovės, tai reiškia nenusirišimą nuo vieno konkrečio gyvenamosios vietos. Internetas, ryšiai, televizija visada yra su mumis, ir mes galime atsakyti į svarbius darbo ir kasdienius klausimus iš bet kur. Ūkininkystės apgyvendinimo pasiūlyme bus jauki medinė namelio konstrukcija su palėpė, židiniu, hidromasažo baseinu ir terasa.

Tikslinė auditorija yra šeimos su vaikais iš miesto, dviese poilsiui, nuotolinio darbo specialistai, keliautojai ir draugų grupės. Žmonės išeina iš miesto, kad mėgautųsi gamta, eitų pasivaikščioti, žygiuoti, apžiūrėtų miesto ir gamtos objektus. Patogiose poilsio namelių vietose galima praleisti naktį ir kitą dieną vėl tęsti Latvijos pažinimą. Sekant pasaulio tendencijoms, latviai taip pat nori būti nepriklausomi nuo konkrečios vietos, todėl namelis bus nuomojamas ilgam laikui, jei klientas to pageidauja. Vieta yra privalumu klusioje kaimo teritorijoje, randasi Latvijos viduryje ir pasiekiama iki poilsio namelių per asfaltuotą kelią. Smilčių namelis yra 113 km nuo Rygos, 25 km nuo istorinės ir vaizdingos Kokneses, 11 km nuo Vecbebru istorinių dvarų vietų.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiEkologiniai žemės ūkiai    Sodininkystė    Šaltalankiai       Šaltalankių sultys Turizmas    Apgyvendinimas    Smiltsērkšķu namiņš (Poilsio namai) DetaliauPoilsis gamtoje Kaimo turizmas Latvijoje
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 4301
Parodytas paieškos rezultatuose : 25089


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Dimzas, medelynas
Dimzas, medelynasDimzas siūlo klientams platų asortimentą dekoratyvinių augalų sodinukų. Floristikos medžiagos. Parengiame ir įgyvendiname apželdinimo projektus.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Melturi, viešbutis
Melturi, viešbutisGražioje vietoje, netoli upės Amatas Jūsų paslaugoms viešbutis "Melturi. Geras privažiavimas, automobilių stovėjimo aikštelė. Jaukūs vieno ir dviejų vietų kambariai, pirtis, baseinas, salė su židiniu, konferencijų salė.
Ēmužas, svečių namai
Ēmužas, svečių namaiLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Otafs, stikliniai darbai
Otafs, stikliniai darbaiOtafs. Galimybė užsakyti tokią mokyklinę lentą, kuri reikalinga konkrečiai klasės patalpai (pagal išmatavimus ir dizainą). Kėdės pianistams. Rankų darbas.
Svētku mode, siuvimo salonas
Svētku mode, siuvimo salonasŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Upesrūķi, svečių namai
Upesrūķi, svečių namaiWe offer: Peace and tranquility not far from Riga. Our guests can enjoy the blessed atmosphere of the country log house. You can steam and flap yourself with birch, hazel, juniper whisks in our country sauna.
Līgatne, Reabilitacijos centras
Līgatne, Reabilitacijos centrasR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Lielanteni, medžio apdirbimas
Lielanteni, medžio apdirbimasBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Visi banneri