Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Pundiņa E., friziere - individuālā darba veicēja

Gaismas iela 19-8, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
(+371) 29643922
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKirpyklos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6198
Parodytas paieškos rezultatuose : 52029
Žiūrėti kataloge : Kirpyklos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Žagarkalns, kempingai
Žagarkalns, kempingaiKempingas ir valčių bazė Žagarkalns. Kolektyviniai poilsio renginiai, plaukiojimas su valtimis upėmis. Vietos piknikams, valčių, dviračių, palapinių nuoma.
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vieta
Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vietaMārkulīči lauko šaudyklose galima išbandyti įvairius medžioklinius šaunamuosius ginklus, šaudyti iš lanko, pasisemti žinių iš įgudusio šaudymo instruktoriaus. Čia įrengtos sporto aikštelės, neįprastos laisvo kritimo sūpynės, taip pat galimybė pernakvoti jaukiuose svečių namuose su pirtimi.
Mežvidi, svečių namai
Mežvidi, svečių namaiMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Urakši, kaimo namas
Urakši, kaimo namasBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. Aukštalipių ir alpinistų paslaugos, pramoninis alpinizmas. Stogų dengimas ir remontas, dūmtraukių, pastolių remontas. Fasadų plovimas ir remontas. Aprūpinimas alpinizmo įranga.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsKrc "Jaunķemeri" - sveikata iš gamtos! Naujosios fizinės terapijos metodai, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIATulityökorttiTyöturvallisuuskorttiCertifikat för heta arbeten Occupational Safety CardHot work certificate
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Rīgas Logi, durys ir langai
Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Visi banneri