Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Kokneses muižas ansamblis

Blaumaņa iela 3, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 29275412
(+371) 65161296
 
VisiPasiūlymaiŽemėlapis
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDvarai
Žemėlapis

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Lapsas, poilsio bazė
Lapsas, poilsio bazėViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namai
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namaiSvečių namai yra 7 km nuo Valmieros centro ir 12 km nuo slidinėjimo trasos "Baimė". Šilta nakvynė, sotūs pusryčiai, transportas iš Baiļiem ir atgal.
Nāras, viešbutis - poilsio kompleksas
Nāras, viešbutis - poilsio kompleksasPoilsio centras Nāras yra pačiame Naukšene centre, ant Ruja upės kranto, buvusiame spirito varyklos pastate, 156 km nuo Rygos, 50 km nuo Valmeros.
Melturi, viešbutis
Melturi, viešbutisGražioje vietoje, netoli upės Amatas Jūsų paslaugoms viešbutis "Melturi. Geras privažiavimas, automobilių stovėjimo aikštelė. Jaukūs vieno ir dviejų vietų kambariai, pirtis, baseinas, salė su židiniu, konferencijų salė.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Liedags, svečių namai
Liedags, svečių namaiSvečių namai yra ant Liepoja-Ventspilis plento. Svečių namai Liedags siūlo 16 įrengtų kambarių, užkandinė baras, patalpos konferencijoms ir renginiams, pirtį su baseinu.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Visi banneri