Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs

NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs

Vaļņu iela 4, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 29478483
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai

NESTER CUSTOM metalo meno galerija ESCAPISM – tai pramogų kompleksas, kuriame yra meniškai sutvarkytos parodų salės su metalo meno skulptūra ir baldais iš automobilių dalių. Čia eksponuojama galerija, dizaino baldai ir skulptūros – Aleksandro Nestjeruko kūrybos rezultatas. Galerijoje taip pat galite susipažinti su dirbtuvių teikiamomis paslaugomis ir galimybėmis dizaino – eksterjero ir interjero dizaino – srityje.

Mes siūlome:

Parodų salėje galima apsilankyti su gidu.

Išankstinė rezervacija: https://nester-custom.com/art-galerija/

KAINA

Vaikams nuo 6 iki 15 metų – 5,00 Eur

Studentams ir mokyklinėms ekskursijoms – 6,50 Eur

paaugliams ir pensininkams – 6,50 Eur

suaugusiems – 10,00 Eur

PAPILDOMI PASIŪLYMAI

Yra kavos, arbatos, sulčių, limonado.

Arbata 1,60 EUR / visų rūšių kava 2,50 EUR / vanduo 0,5 l – 1,00 EUR / sultys 0,3 l – 2,50 EUR

Suvenyrų galite įsigyti galerijoje.

Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMeno galerijos ir salonai Pramoninis dizainas Ekskursijos mokiniams Meno objektai Muziejai, parodų salės
Žemėlapis, Susijusios įmonės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 2702
Parodytas paieškos rezultatuose : 3712


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Skrundas muiža, viešbutis
Skrundas muiža, viešbutisSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Papes Čakstes, svečių namai
Papes Čakstes, svečių namaiTurizmo bazė "Papes Cakstes" yra vienoje iš vaizdingiausių ir ramiausių ornitologinio Latvijos rezervato vietoje iš abiejų pusių,
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
BALTIC-S, santechnika
BALTIC-S, santechnikaĮmonė Baltic-S užsiima didmenine ir mažmenine prekyba santechnika.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJei norite įrengti vėliavos stiebą prie savo privataus namo ar įmonės, jei reikia įmonės ar kitų vėliavų, tuomet K-MASTI.LV yra tinkama vieta gauti tai, ko norite! Vėliavos ir stiebai – mūsų reikalas!
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv – didelę patirtį šilumos siurblių rinkoje turinti šildymo sistemų surinkimo įmonė, savo klientams teikianti aukštos kokybės surinkimą ir aptarnavimą už prieinamą kainą.
Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulingas, biliardas, restoranas ir baras. Čia jūs galite praleisti gerą savaitgalį. Puiki vieta sporto renginiams, banketams ir šventėms.
Ziedugravas, poilsio bazė
Ziedugravas, poilsio bazėLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Visi banneri