Centrālā laboratorija, SIA, Torņakalna RVC filiāle

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Eco Dowel, SIA
    Eco Dowel, SIAPagrindinės įmonės veiklos kryptys – nuotekų biologinio valymo įrenginių projektavimas, tiekimas ir montavimas, medinių pavėsinių ir sodo namelių tiekimas ir įrengimas, inžinerinių komunikacijų statyba.
    BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugos
    BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugosSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
    Ireneta, vestuvinis salonas
    Ireneta, vestuvinis salonasSalonas Ireneta jums siūlo vestuvines ir vakarines sukneles, apie 250 įvairių modelių. Priedai, visos spalvų variacijos nuo baltos iki šampaninės spalvos. Prekyba, nuoma.
    Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
    Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
    Baltic Media, vertimų biuras
    Baltic Media, vertimų biurasVertimų biuras Baltic Media Ltd. yra pirmaujanti kalbų paslaugų įmonė Šiaurės Europoje. Ji teikia vertimo ir lokalizavimo bei kalbų mokymo paslaugas. Vertimai iš ir į švedų, suomių, danų, islandų, norvegų, farerų, vokiečių, anglų, lenkų, rusų, latvių, lietuvių ir estų kalbas.
    Ainažu Jūrskolas muzejs
    Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
    Vānes māja, svečių namai
    Vānes māja, svečių namaiSvečių namai yra apie 100 km nuo Rygos. Name gali apsistoti iki 12 žmonių. Prie namo yra neseniai iškastas tvenkinys, kuriame pasimėgavus pirtimi ar pirtimi galima išsimaudyti.
    Krauklīši, svečių namai
    Krauklīši, svečių namaiKraukliši - tai modernus rąstinis namas su terasa ant dirbtinio tvenkinio kranto. Svečių namai turi TVSAT, karaoke, barą, virtuvę, židinį, erdvias patalpas šokiams ir banketams.
    Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinė
    Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinėKlinikoje teikiame įvairiapusę visų rūšių veterinarinę pagalbą gyvūnams (šunims, katėms, šeškams, triušiams, jūrų kiaulytėms, žiurkėnams ir kt.) Ligų diagnostika ir gydymas, vakcinacija, mikročipavimas, gyvūnų chirurginės operacijos (įskaitant kastraciją, sterilizacija, navikų operacijos, kaulų lūžių operatyvinis ir konservatyvus gydymas, traumos, žaizdos ir kt.) Laboratoriniai tyrimai, rentgenas, ultragarsas.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma