Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Baltin Krogs

Baltiņi, Pilskalnes pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija, LV-5447
(+371) 29976671
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVienkiemių namaiKavinės
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 4543
Parodytas paieškos rezultatuose : 30018
Žiūrėti kataloge : Vienkiemių namai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
Rojas rodes, laisvalaikio namai
Rojas rodes, laisvalaikio namaiRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Laimes ligzda, poilsio kompleksas
Laimes ligzda, poilsio kompleksasLaimės lizdas. Siūlome romantišką rąstinį namą, gražiame Vidzemes kraštovaizdyje, kaimo pirtį su baseinu ir skanius pietus, salę su židiniu, 30 vietų, pirtį ir jaukius kambarius. Mes laukiame Jūsų žiemą, Zhagarkalni slidžių trasoje.
Granitops
GranitopsGRANITOPS - atsparios polimerinės medžiagos dangų paviršiams. Suteikia paviršiui elegantišką granito išvaizdą, gero naudojimo ir priežiūros savybes.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissHusqvarna, Stiga, Partner, JONSERED ir Alpina miškininkystės ir sodininkystės technika - elektriniai pjūklai, žoliapjovės, krūmapjovės, vejapjovės, traktoriai,
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muziejus
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muziejusŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklama, reklamos leidyba, prezentacinė reklama, dizainas, vizualinė reklama, reklama ant aprangos, reklamos idėjos.
Lobes krogs, svečių namai
Lobes krogs, svečių namaiLOBES smuklė. Kavinė - iki 50 žmonių, pokylių salė iki 150 žmonių, numeriai, pirtis - iki 20 žmonių.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, Prekyba radio sistemomis naminiams gyvūnams. Parneriai ir ASV kompanija PetSafe. PetSafe gamybos ir prekybos radio bei elektriniais prietaisais, kad pagerinti žmonių ir naminių gyvūnų santykius, lyderis.
Visi banneri