Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Rancho Randevu, poilsio kompleksas

Rancho Randevu, poilsio kompleksas

Riekstu kalni 1, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 25606707
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi.

Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.

„Rancho Randevu„ gaida Jūs jebkurā gada laikā: ziemā un vasarā, rudenī un pavasarī diennakts laikā!!!

Jūsu rīcībā:

"Country House" - kantri māja paredzēta dažādu pasākumu - semināru, kāzu, jubileju rīkošanai un vienkārši relaksācijai no pilsētas steigas.

Mājā ir 9 numuri (23 guļamvietas), pirts, biljards, karaoke, virtuve, 2 zāles ar kamīnu.

„Glory House„ – paredzēta gan divu – četru cilvēku izmitināšanai numuros, gan arī dažādu pasākumu rīkošanai. Māja ir 7 numuri (26 guļamvietas). Katrā numurā ir tualete, duša, kondicionieris. Mājā ir pirts, biljards, karaoke, virtuve, divas zāles ar kamīnu, videoprojektors, ekrāns.

Viesu mājiņas LUX "Happy House", "Dream House", „Funny House„ - mājīgas, siltas guļbūves mājiņas ar visām ērtībām. Mājiņas paredzētas trīs cilvēku izmitināšanai. Katrā mājiņā ir tualete, duša, ledusskapis, divguļamā un vienguļamā gultas, 2 balkoni.

Tīrs meža gaiss un ūdens garantē patīkamu atpūtu ar bērniem. Senatnes cienītājiem tiek nodrošināta ekskursija uz Kokneses pilsdrupām.

Firmu vadītāji varēs jebkurā laikā noorganizēt lietišķās tikšanās vai seminārus saviem darbiniekiem un apvienot tos ar brīnišķīgu atpūtu. Jūsu kāzu dienas vai jubilejas svinības, rīkotas „Rancho Randevu„, paliks atmiņā uz ilgu laiku. Jaunais gads un Ziemassvētki „Rancho Randevu„ atnesīs Jums veiksmi!!!

LAIPNI LŪDZAM!

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPoilsio centrai ir bazės    Viešbučiai    Svečių namai    Svečių namai    Poilsio bazės Poilsio kompleksai    Banketų salės    Pirtys, Saunos Poilsis gamtoje    Poilsis prie upės    Vietos iškyloms    Žvejyba Turizmas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 27045
Parodytas paieškos rezultatuose : 826222


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biuras
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biurasPagrindinė įmonės veiklos kryptis yra automobilių apklijavimas . Mes dirbame su 3M ir MACTAC klijuojama plėvele ir pagalbinėmis medžiagomis. Kiekvienai transporto priemonei rasime tinkamos kokybės klijavimo plėvelę.
Campo, vandens turizmas
Campo, vandens turizmasCampo. Viskas apie irklavimą. Turizmo maršrutai, inventorius, nuoma, prekyba. Kanojos ir baidarės. Irklavimo mokykla.
Osteria, kavinė
Osteria, kavinėEsame kavinė Aizputėje. Darbo dienomis siūlome karštą patiekalą pietums, taip pat gausų meniu ir elegantiškus bei gražius stalviršius šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius ir dar daugiau.
Riekstkalni, medelynas
Riekstkalni, medelynasSpecializuotas riešutmedžių medelynas „RIEKSTKALNI“ siūlo šalčiui atsparius riešutmedžių sodinukus iš Kanados, tinkamus Latvijos klimatui. Mūsų sodinukai išauginti iš geriausių Kanados veislių motininių medžių sėklų, todėl daigai geriau prisitaiko prie Latvijos klimato, dirvožemio ir šviesos režimo.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Hotel De Lita, viešbutis
Hotel De Lita, viešbutisDruskininkuose, viename gražiausių Lietuvos kurortų, garsėjančiu tyru oru, mineraliniais vandenimis, gydyklomis ir gausybe pramogų, duris atvėrė naujas, modernus trijų žvaigždučių viešbutisDe Lita.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB gamina gaminius iš stiklo. Lauko baseinų, valčių, kanojų ir gelbėjimo plaustų gamyba, modelių ir formų gamyba betono liejiniams.
Visi banneri