Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
UAB Tvora, vartai, tvoros, automatika

UAB Tvora, vartai, tvoros, automatika

Liepkalnio gatvė 110, Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva, LT-02121
(+371) 67881043
(+371) 67881043
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
UAB Tvora - tai siauros specializacijos įmonė, parduodanti visų tipų tvoras ir susijusias prekes. Todėl klientas gali tikėtis plataus produkcijos asortimento ir profesionalių specialistų konsultacijos. Mes esame oficialus atstovai daugelio Europos gamintojų Baltijos šalyse. Modulinės tvoros – naujų tvorų era Visos modulinės tvoros pasižymi nepaprastu ilgaamžiškumu, universalumu, estetiškumu, gausia spalvinės paletės įvairove. Šios tvoros, vartai ir varteliai gaminami iš unikalių „ALUZINC“ štakėtlenčių-profilių – dėl savo išskirtinių antikorozinių savybių štakietlentės yra daug pranašesnės už paprastai cinkuotus profilius. Jų atsparumas korozijai yra net 12 kartų didesnis nei cinkuotų profilių. Plastikas prieš medį Kam pirkti medinę tvorą, jei yra plastikinis analogas! Plastikinių tvorų kaina yra itin patraukli, jų nereikia dažyti – jos yra pagamintos iš gryno karštai štampuoto 100% PVC. Plastikinėms tvoroms nereikia jokios tradicinės priežiūros, jos ilgaamžiškumas leidžia Jums pamiršti kasmetinį dažymą, puvimą, cheminį apdirbimą, rūdijimą bei kitas su medinėmis tvoromis susijusias problemas. Tvorų surenkami pamatai Tai novatoriŠkas būdas greitai, pigiai ir tvirtai pastatyti tvorą, naudojant tik sujungimo elementus. Naudojant tvoros surenkamus pamatus/vejos bordiūrą išvengiama didelių betonavimo bei kitų daug darbo reikalaujančių darbų. Gaunant universalią estetinę betoninę konstrukciją, Jūs taupote ne tik laiką, bet ir pinigus. Dirbtinė gyvatvorė Tai naujas ir palyginus pigus būdas visada turėti žalią ir estetiškai atrodančią gyvatvorę. Į tvorą iš metalinio tinklo su rombo formos skylutėmis vertikaliai pratęsiami dirbtiniai augalai. Puiki išvaizda žiemą-vasarą ir apsauga nuo kaimynų akies! Granito akmens grindinis Granito akmens grindinis - tai Jūsų namų vizitinė kortelė. Net nedidelis kiekis natūralių akmenų atgaivins nuobodų ir pilką betoninio grindinio vaizdą priešais Jūsų namą. Granitinės trinkelės - tai patvari ir puošni medžiaga. Jas galima naudoti kaip atskiros kompozicijos elementus arba kartu su betoniniais gaminiais. Granito trinkelėmis išklotas įvažiavimas į kiemą ne tik suteiks prestižinę išvaizdą Jūsų namui, bet ir tarnaus kaip ilgaamžė ir praktiška danga.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiTvoros, tinklai, aptvarai, vartai Detaliau   Vartai, tvoros       Plastmasinės tvoros Detaliau      Metalo užtvaros       Suvirintos tvoros su antikorozine danga Detaliau      Modulinės tvoros Detaliau      Surenkami pamatai tvoroms Detaliau      Vartai Detaliau   Projektavimas, tvorų pastatymas    Statybiniai blokeliai Detaliau   Termokoksne    Termokoksnes žogi    Termiski apstrādāti dēļi Fasādes darbi    Fasadų apdailos medžiagos Detaliau   Plitelės sienoms Melioracija, apželdinimas    Blokeliai grindiniams Detaliau   Mažosios architektūros formas Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 69841
Parodytas paieškos rezultatuose : 549165


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Baldai, virtuvės, viešbučių, miegamojo kambarių. Įmontuojamos spintos. Slenkančios sistemos.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentai
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentai Poilsio namai su nuostabiu šiltu baseinu ir aromatinga malkomis kūrenamą pirtį. Esame įsikūrę Šiaurės Kuržemėje, Dundagoje, 150 km nuo Rygos, privačioje teritorijoje. Dundago pilis ir parkas nuo mūsų vos 800 m, iki jūros 22 km, iki Baložezero 5 km, kitapus gatvės yra Egzotinių gyvūnų parkas, šalia Liepniekvalkos urvai ir kt. c. gamtos vaizdai. Siūlome apartamentus su virtuvės zona. Yra sauna ir baseinas.
Bērnības sala, vaikų auklėjimo ir ugdymo centras
Bērnības sala, vaikų auklėjimo ir ugdymo centrasBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
220.lv, parduotuvė
220.lv, parduotuvė220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Sonāte, svečių namai
Sonāte, svečių namaiSvečių Namai Sonate yra įsikūrę vaizdingoje vietoje, šalia pilies Stamerienas. Nakvynė, SPA, baseinas, patalpos banketams ir konferencijoms.
Paradīzes graudi, gėlės Jūrmala
Paradīzes graudi, gėlės JūrmalaParadīzes graudi, gėlės Jūrmala
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Kombucha, restoranas
Kombucha, restoranasMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Visi banneri