Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Mare, viešbutis

Mare, viešbutis

Selgas iela 1c, Roja, Rojas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3264
(+371) 29169490
(+371) 28328599
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai

Viešbutis Mare Roja centras. Siūlau: 500m plaukimas sritis, patalpos seminarams, konferencijoms, sauna, židinys, TV, internetas. Prieš susitarimas, mes galime organizuoti: keliones su žvejybos laivais, dažasvydis, golfas, jodinėjimas, ekskursijos į lankytinų vietų, tokių kaip SNP (20 kilometrų) ir Baltosios kopos (12 kilometrų) su vadovo paslaugos. Atstumas iki Rygos 120 km.Viešbučio kainą įskaičiuota: pusryčiai (kava, arbata, omletas, saldumynai). Kai kurie kambariai laisvus papildomos lovos (užsilenkiantys sofa vieną, du žmonės) - 20 ES. Jei apsistoję viešbutyje 7 dienas ir daugiau - 10% nuolaida vienam mėnesiui ar daugiau - 15%. Užsakymas taip pat gali būti daroma per viešbučio elektroniniu paštu (viesnicamare@inbox.lv).

Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiViešbučiai Detaliau   šeimos (Keturviečiai kambariai)100 - 110 € Detaliau   liuksas (Dviviečiai kambariai)54 - 65 € Detaliau   VIP (Dviviečiai kambariai)72 - 80 € Detaliau   Klasika (Dviviečiai kambariai)54 - 65 € Detaliau   Ekonomskais (Vienviečiai kambariai)55 - 60 € DetaliauHostelis (Bendrabučiai, jaunimo nakvynės namai)60 - 90 €    3-lovų kambarys (Triviečiai kambariai)63 - 90 € DetaliauKonferencijų ir seminarų salės DetaliauPirts (Pirtys, Saunos) Detaliau   Kambariai su židiniu Detaliau   Turkiška pirtis50 € Rojas peldvieta Baltijas jūrā (Poilsis prie jūros) Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 115272
Parodytas paieškos rezultatuose : 1060805


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Liedags, svečių namai
Liedags, svečių namaiSvečių namai yra ant Liepoja-Ventspilis plento. Svečių namai Liedags siūlo 16 įrengtų kambarių, užkandinė baras, patalpos konferencijoms ir renginiams, pirtį su baseinu.
Zivtiņi, svečių namai
Zivtiņi, svečių namaiSvečių namai Zivtiņi vietovėje Kaltene, ant jūros kranto. Nakvynė 40-čiai asmenų, pirtis, baseinas, 2 pokylių salės, 3 kotedžai.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantiški salonai, kuriuose saugomos metalo meno skulptūros ir baldai, pagaminti iš automobilių ir motociklų dalių. Tai vieta, kur susijungia galerija, dizaino baldai ir paveikslai.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundalės vandens malūno muziejus leidžia pamatyti ir suprasti praėjusio amžiaus vandens malūno veikimą ir esmę. Vandens malūnas išsidėstęs penkiuose aukštuose ir leidžia sekti malūno malimo procesą – nuo grūdų iki miltų. Alaus darykla, degustacijos, patalpos renginiams.
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsGlobos namai - alternatyvios jaunimo su ribotomis galimybėmis priežiūros centras.
Visi banneri