Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Lejasbisenieki, svečių namai

Lejasbisenieki, svečių namai

Lejasbisenieki, Turaida, Krimuldas pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 29256782
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiApgyvendinimas    Svečių namai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 102620
Parodytas paieškos rezultatuose : 688648
Žiūrėti kataloge : Apgyvendinimas

Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIANamų ir butų pirčių, pirčių, garinių pirčių, hamamo, elektrinių ir malkomis kūrenamų pirčių krosnių, garo generatorių ir kitos pirties įrangos statyba
Muižnieki, kempingai
Muižnieki, kempingaiMuižnieki, kempingas prie Usmas ežero. Svečių namai, pirtis, vietos palapinėms. Poilsis gamtoje, žvejyba, valčių ir katerių nuoma.
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugos
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugosPārcelšanās24.lv siūlo įvairias perkraustymo paslaugas visoje Latvijoje ir Europoje.
UAB Tvora, vartai, tvoros, automatika
UAB Tvora, vartai, tvoros, automatikaUAB Tvora - tai siauros specializacijos įmonė, parduodanti visų tipų tvoras ir susijusias prekes. Mes esame oficialus atstovai daugelio Europos gamintojų Baltijos šalyse.
Skangaļu muiža, svečių namai
Skangaļu muiža, svečių namaiSkangalių dvaras yra gražioje vietoje Vidžemės viduryje tarp dviejų miestų – istorinio ir populiaraus turizmo miesto – Cėsių ir Valmieros. Rauna, liaudyje vadinama mažąja Šveicarija – yra už 9 km. Atvykę pas mus pamatysite gamtos objektus – tokius kaip Raunos Staburagas, Didysis pragaras, Līču-Langi skardžiai
Pa Laimes Taku, pensionas
Pa Laimes Taku, pensionasPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
SAKA - S, baldai
SAKA - S, baldaiBaldų gamyba, projektavimas ir pastatymas pagal individualius užsakymus. Praktiški, patvarūs, paprasti ir madingi, ekskliuzyviniai, ekologiški baldai.
Erebuni, armėnų restoranas
Erebuni, armėnų restoranasRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Ortija SIA
Ortija SIAGėlių salonas, floristų paslaugos. Renginių ir patalpų puošimas. Gėlių puokščių pristatymas visame pasaulyje.
Visi banneri