Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Berģu Placis, SIA

Berģu Placis, SIA

Internetveikals, Rožu prospekts 46, Berģi, Garkalnes novads, Latvija, LV-1024
(+371) 67994553
(+371) 67994553
 
VisiPasiūlymaiVideo
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiInternetinės parduotuvėsŽvyro, smėlio, akmenų gavyba   Smulkintas akmuo   Smėlis   Žvyras   Juoda žemė, humusas      Dārza melnzeme   Durpės      Kūdras substrāti      Kūdra rododendriemKonteineri   Saliekamie konteineri   Metāla saliekamie konteineriTualetai   Biotualetes   Kabatas pisuāri   Portatīvie pisuāri   Portatīvās tualetes   Mobilās tualetes   Ekoloģiskās tualetes   Autonomās tualetes transportlīdzekļiem   Kompostēšanas tualetes   Šķidrumi tualetēm      Ķīmiskie līdzekļi tualetēm      Bioloģiskie līdzekļi tualetēm   Biotualešu tenti   Somas portatīvajām tualetēm    Paliktnis biotualetei ar roku balstiem (Paliktņi biotualetēm)   Pārģērbšanās tentiBiologiniai preparatai   Bioloģiskie līdzekļi kanalizācijai   Bio preperāti notekūdeņu bioloģiskai attīrīšanaiŽievių mulčia   Priežu mizu mulčaTrąšos   Kūtsmēslu granulas   Universālais augu mēslojums   Organiskie substrātiAugsne vasaras puķēm
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 23072
Parodytas paieškos rezultatuose : 415341
Žiūrėti kataloge : Internetinės parduotuvės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
ESELO, centrinis sandėlis
ESELO, centrinis sandėlisSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Ūši, kempingai
Ūši, kempingaiKolkasrago artumas, jūros ir pušų kvapo prisotintas oras, senoji istorija ir unikalus vietos identitetas – tai Kolkos bruožai, kuriuos sugėrė ir Ūšu sēta bei jos žmonės. Siūlome pažinti tolimojo šiaurinio Kuržemės kampelio tapatybę mėgaujantis ramiu poilsiu prie jūros.
Raibie logi, viešbutis
Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Rancho Randevu, poilsio kompleksas
Rancho Randevu, poilsio kompleksas„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Vila VAKARĖ , svečių namai
Vila VAKARĖ , svečių namaiVila VAKARĖ šeimyninis viešbutis Palangoje, įsikūręs ramioje žaliojoje zonoje, šalia miesto stadiono. Pėsčiomis iki jūros ar centro - 15 min.
Vecliepas, laisvalaikio namai
Vecliepas, laisvalaikio namaiVECLIEPAS, ant Ventos upės kranto. Galimybė žvejoti ir sportuoti. Patalpos šventėms. Namai su terasomis ir griliais.
SB Siltumtehnika, parduotuvė
SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
Lakta, metalo apdirbimas
Lakta, metalo apdirbimasĮmonė Lakta. Metalo apdirbimas, metalo konstrukcijos, kaltiniai dirbiniai interjerui, metalo laiptai, turėklai, tvoros, fligeliai, žvakidės. Skirtingos medžiagos, technika, galbūt paviršių cinkavimas ir meninis dažymas.
Visi banneri