Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Bērzkalnes pagasta pagasttiesa

Ūdru iela 1, Bērzkalne, Bērzkalnes pagasts, Balvu novads, Latvija
(+371) 64535710
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiTeisių apsauga

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
Muižnieki, kempingai
Muižnieki, kempingaiMuižnieki, kempingas prie Usmas ežero. Svečių namai, pirtis, vietos palapinėms. Poilsis gamtoje, žvejyba, valčių ir katerių nuoma.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIASiūlai, kojinių siūlai, vilnos siūlai, alpakos siūlai, angoros siūlai, mohair siūlai, merino siūlai, medvilnės siūlai, makramės siūlai, Turkijos siūlai, margi siūlai, savaiminio rašto siūlai, akrilo siūlai, siūlai vaikams. Mezgimo priedai.
Zaļie Atvari, svečių namai
Zaļie Atvari, svečių namaiZaļie Atvari siūlo pirčių kompleksą, iškilmių patalpas, jaukius kambarius, jaukią atmosferą ir galimybę užsisakyti valgius.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugos
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugosPārcelšanās24.lv siūlo įvairias perkraustymo paslaugas visoje Latvijoje ir Europoje.
Debesu bļoda, svečių namai
Debesu bļoda, svečių namaiDebesu bļoda Ogres gale kviečia švęsti šventes, siūlo nakvynę, banketų salę, sauną, pradedant nuo lapkričio ir SPA vonią, sporto aikštelę
Turies!, įmonių steigimas
Turies!, įmonių steigimasMobilūs atrakcionai Jūsų renginiui – virvių trasa, vertikalaus laipiojimo trasos, didelio formato stalo futbolo versija. Taip pat siūlėme mobilias scenas ir kitas konstrukcijas. Renginio formatas: vieši ir įmonių renginiai, parodos, reklaminiai renginiai.
Krauklīši, svečių namai
Krauklīši, svečių namaiKraukliši - tai modernus rąstinis namas su terasa ant dirbtinio tvenkinio kranto. Svečių namai turi TVSAT, karaoke, barą, virtuvę, židinį, erdvias patalpas šokiams ir banketams.
Visi banneri