Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Tita-2, individuālais uzņēmums, veikals

Turaidas iela 10/12, Jūrmala, Latvija
(+371) 67754494
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDėvėti drabužiai second hand

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6266
Parodytas paieškos rezultatuose : 38926
Žiūrėti kataloge : Dėvėti drabužiai second hand


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kempings Sīļi, kempingai
Kempings Sīļi, kempingaiKeturviečiai nameliai, pirtis, vietos palapinėms ir piknikas ant pačio jūros kranto. Jūros skardis, Jurkalne 5 km. Paplūdimio tinklinio, krepšinio ir futbolo aikštelės.
Kunči, svečių namai
Kunči, svečių namaiSvečių namai Kunči. Jūsų poilsiui ir pramogoms siūlome salę su židiniu (45 asm.), su pirtimi šildoma malkomis,
Kandavas keramikas ceplis, dirbtuvės
Kandavas keramikas ceplis, dirbtuvėsMenininkė Linda Romanovskaja
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatika
Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatikaКачественные услуги по изготовлению заборов, ворот, калиток. Производсво бетонных изделий, укладка брусчатки, нестандартные решения
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsSvečių namai Taurini, jaukūs kambariai, sauna, SPA vonia. Aktyvus poilsis: tenisas, krepšinis, tinklinis, batutas vaikams, biliardas.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Baldų gamyba ir restauravimas, laiptų ir durų gamyba, rąstai. Masyvo medis, klijuota fanera, MDF, laminatas. Impregnuoti, lakuoti arba dažyti dirbiniai, kaip klientas pageidauja.
Lonas Latvija, SIA, parduotuvė
Lonas Latvija, SIA, parduotuvėLONAS - yra miegamojo baldų ir kitų kokybiškų miego atributų gamintojas. Daugelis „LONAS“ čiužinių gamybos procesas yra kruopščiai rankų darbo. Užsakytus ir pagamintus LONAS produktus pristatysime savo transportu, o mūsų kurjerių komanda atveš čiužinį prie jūsų lovos, tačiau LONAS lova bus pristatyta ir surinkta jūsų namuose nemokamai.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centras
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centrasAktyvus ištisus metus! Ozolkalns siūlo laisvalaikio ir apgyvendinimo galimybes Gaujos nacionaliniame parke, netoli Cesių. Žiemą čia įrengtos slidinėjimo ir snieglenčių trasos, kurių ilgis siekia 500 metrų. Kalvoje įrengtas krėslinis keltuvas ir du inkariniai keltuvai, teikiamos įrangos nuomos ir instruktoriaus paslaugos.
Visi banneri