Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Trading Express, individuālais uzņēmums

Rīgas iela 112, Līvāni, Līvānu novads, Latvija
(+371) 65342889
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiFinancinė veikla

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5007
Parodytas paieškos rezultatuose : 22407
Žiūrėti kataloge : Financinė veikla


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Baldų gamyba ir restauravimas, laiptų ir durų gamyba, rąstai. Masyvo medis, klijuota fanera, MDF, laminatas. Impregnuoti, lakuoti arba dažyti dirbiniai, kaip klientas pageidauja.
DEVI, šildymo technika
DEVI, šildymo technikaDEVI - vienintelė elektros pramonės išteklių įmonė, kuri gamina ir tobulina kompleksines sistemas elektrinio šildymo kabelių ir termostatų.
Juku dzirnavas, poilsio kompleksas
Juku dzirnavas, poilsio kompleksasJuku Dzirnavas – tai gražus 85 hektarų plotas ramios gamtos su įvairiomis pramogomis ir gausiu nakvynės pasirinkimu poroms, šeimoms ir grupėms.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
Dižāpas, kempingai
Dižāpas, kempingaiPoilsis prie ežero USMAS, penkiavietis namelis, čigoniška pirtis, vietos palapinėms, piknikams, valčių nuoma.
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementai
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementaiMūsų firma "Belameks" yra viena iš stambiausių tapetų tiekėjų Latvijos teritorijoje. Tapetai inportuojami iš Vokietijos, Anglijos, JAV. Tiekiame RASCH prekinio ženklo klijus tapetams.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSiuvimo cechas ZARUMI. Siuvimas, siuvinėjimas, taisymas. Logotipų ir vėliavų siuvinėjimai. Darbo drabužiai, prijuostės.
Sanders, svečių namai
Sanders, svečių namaiSvečių namai Sanders. Nakvynė, pirtis, relaksacijai - medinis kubilas su ozonu, galimybė išsinuomoti dviratį, šalia svečių namų yra parduotuvė - kavinė.
Visi banneri