Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Servus Ltd.

Daugavas iela 29k.1, Mārupe, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija
(+371) 67810668
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStatybos ir remonto darbai

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vidi, svečių namai
Vidi, svečių namaiPoilsis prie Sasmaka ežero. Vietos šventėms ir sporto renginių ir stovyklų organizavimas. Pokylių salė ir pirtis.
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
Malvīne, svečių namai
Malvīne, svečių namaiMalvina. Poilsio namai ant Ciriša ežero kranto. Nuo ežero yra matoma Agluonos bazilika. Sauna, pokylių salė, vietos palapinėms.
Skaistkrasti, pirtis
Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
PTC, SIA, įpakavimas
PTC, SIA, įpakavimasPTC SIA 5000 prekyba įvairių rūšių pakavimo medžiagomis, pagalbinėmis medžiagomis, įranga, galimybė gauti medžiagas bet kokiais kiekiais.
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Turies!, įmonių steigimas
Turies!, įmonių steigimasMobilūs atrakcionai Jūsų renginiui – virvių trasa, vertikalaus laipiojimo trasos, didelio formato stalo futbolo versija. Taip pat siūlėme mobilias scenas ir kitas konstrukcijas. Renginio formatas: vieši ir įmonių renginiai, parodos, reklaminiai renginiai.
Kempings Sīļi, kempingai
Kempings Sīļi, kempingaiKeturviečiai nameliai, pirtis, vietos palapinėms ir piknikas ant pačio jūros kranto. Jūros skardis, Jurkalne 5 km. Paplūdimio tinklinio, krepšinio ir futbolo aikštelės.
Indrāni, svečių namai
Indrāni, svečių namaiIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Visi banneri