Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Biznesa un investīciju konsultāciju grupa

Tērbatas iela 14417, Rīga, Latvija
(+371) 67242073
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiEkonomikos ir biznio konsultacijos ir palaugos

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Mežvidi, svečių namai
Mežvidi, svečių namaiMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAGaminame:
- unikalios medinės dekoratyvinės sienų plokštės,
- fasado apdailos plokštės iš faneros, kuri yra idealus sprendimas pastatų ir patalpų apdailai.
Rīgas Logi, durys ir langai
Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIA„Ivonna Ltd.“ atlieka stalų klojimą aplink Rygą. Mes siūlome patiekalus kiekvienam skoniui už labai draugiškas kainas. Atneša šiltus patiekalus iki 50 asmenų. Indų nuoma nemokama.
UAB Tvora, vartai, tvoros, automatika
UAB Tvora, vartai, tvoros, automatikaUAB Tvora - tai siauros specializacijos įmonė, parduodanti visų tipų tvoras ir susijusias prekes. Mes esame oficialus atstovai daugelio Europos gamintojų Baltijos šalyse.
Ūdensdzirnavas, svečių namai
Ūdensdzirnavas, svečių namaiPoilsio centras vėl atstatyto malūno patalpose. Salė iškilmėms. Sauna su baseinu, liukso apartamentai su sūkurine vonia ir židiniu. Patogus apgyvendinimas.
Dārziņi, žirgų aptvaras
Dārziņi, žirgų aptvarasZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Stila Elements
Stila Elements"Stila Elements" - klasikinio dekoro ekspertas, elegantiški eksterjero ir interjero dizainai, naudojant tokias medžiagas kaip medis ir gipsas.
Līcīši, poilsio kompleksas
Līcīši, poilsio kompleksasDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Visi banneri