Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Mūrnieka tirdzniecības nams AS, parduotuvė - salonas

Ganību dambis 24a, Rīga, Latvija
(+371) 67382604
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBaldaiBaldai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5232
Parodytas paieškos rezultatuose : 36273
Žiūrėti kataloge : Baldai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Vuolake Hotelli, viešbutis
Vuolake Hotelli, viešbutisVuolake - jaukus viešbutis skirtas visai šeimai, įsikūręs vos 15 minučių kelio automobiliu nuo Jyväskylä. Viešbutyje yra 26 kambariai, patalpos konferencijoms, banketams, šventėms. Sauna.
Baltic Media, vertimų biuras
Baltic Media, vertimų biurasVertimų biuras Baltic Media Ltd. yra pirmaujanti kalbų paslaugų įmonė Šiaurės Europoje. Ji teikia vertimo ir lokalizavimo bei kalbų mokymo paslaugas. Vertimai iš ir į švedų, suomių, danų, islandų, norvegų, farerų, vokiečių, anglų, lenkų, rusų, latvių, lietuvių ir estų kalbas.
Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars siūlo rankdarbius iš lino ir vilnos. Darbas seno tipo medinėmis staklėmis, kurias galima pamatyti etnografiniame muziejuje.
Zāgkalni ZS, poilsio kompleksas
Zāgkalni ZS, poilsio kompleksasPoilsis netoli Usmas ežero. Įvairūs rąstiniai nameliai nakvynei, pirtis, vietos palapinėms, treilerių pajungimas, vietos iškylai, žvejyba.
Visi banneri