Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ventspils Jātnieku klubs

Talsu iela 112a-3, Ventspils, Latvija
(+371) 63664080
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVisuomeninės organizacijos, Fondai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6649
Parodytas paieškos rezultatuose : 32571
Žiūrėti kataloge : Visuomeninės organizacijos, Fondai

Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Skultes muiža, svečių namai
Skultes muiža, svečių namaiSkultes dvaras - ideali vieta kolektyviniams renginiams: svečių kambarys, sauna, baseinas, židinys, poilsio kambarys, terasa, dviviečiai kambariai.
Pinumi, salonas - dirbtuvės
Pinumi, salonas - dirbtuvėsPintinės nupintos iš išaugintų medžagų Latvijoje. Pinant, man svarbi kokybė, kad dirbiniai tarnautų ilgus metus.
Port Hotel, viešbutis
Port Hotel, viešbutisPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
Riekstkalni, medelynas
Riekstkalni, medelynasSpecializuotas riešutmedžių medelynas „RIEKSTKALNI“ siūlo šalčiui atsparius riešutmedžių sodinukus iš Kanados, tinkamus Latvijos klimatui. Mūsų sodinukai išauginti iš geriausių Kanados veislių motininių medžių sėklų, todėl daigai geriau prisitaiko prie Latvijos klimato, dirvožemio ir šviesos režimo.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaINFO HOTEL Palangos kurorte veikia nuo 2007 m. Viešbutyje yra įrengti 11 modernūs, elegantiški ir jaukūs kambariai tarp kurių yra dviviečiai bei dviviečiai ekstra kambariai.
Visi banneri