Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Aizkraukles virsmežniecība

Oškalna iela 3, Jaunjelgava, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5134
(+371) 65152276
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMiškininkystė

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kokaudzētava Baltezers, miško sodinukų veisimas
Kokaudzētava Baltezers, miško sodinukų veisimasKokaudzētavas Baltezers - veisimas, auginimas ir prekyba dekoratyviniais augalais, plačiausias augalų asortimentas Latvijoje. 500 pavadinimų augalai.
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
Jolanta, viešbutis
Jolanta, viešbutisPoilsio centras "Jolanta" Aluksnėje siūlo komfortiškus ir patogius viešbučio numerius Aluksne svečiams. Sauna, basienas, banketų salė. Draugiškos kainos.
Mālpils muiža, viešbutis
Mālpils muiža, viešbutisMālpils dvaras siūlo įvairaus dydžio sales konferencijoms, seminarams ir banketams, vestuvių šventes ar puikias šokių sales, cigarų kambarį su didele terasa, restorano salę, medžiotojų salę ir žiemos sodą.
Ireneta, vestuvinis salonas
Ireneta, vestuvinis salonasSalonas Ireneta jums siūlo vestuvines ir vakarines sukneles, apie 250 įvairių modelių. Priedai, visos spalvų variacijos nuo baltos iki šampaninės spalvos. Prekyba, nuoma.
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontas
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontasVisų rūšių svarstyklių prekyba ir remontas. Svarstyklės prekybai, namams, sandėliui, medicinai, krovimo tarnyboms, laboratorijoms ir dar daugiau.
Big Ben, Nukainuota buitinė technika
Big Ben, Nukainuota buitinė technikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Ērgļi, kempingai
Ērgļi, kempingaiStovyklavietė Ergli yra gražioje vietoje 12km atstumu nuo Liepojos. Esate kviečiami atsipalaiduoti sutvarkytame kraštovaizdyje, ten šalia yra jūra su nuostabiu Bernatu paplūdimiu ir pušynu.
Jura putni, muziejus
Jura putni, muziejusMedžio drožybos muziejuje "Jura Putni" galite pamatyti gerves - meilės, harmonijos, ištikimybės simbolį, ir amžinybę; pelėdą - išminties ir kitų paukščių simbolį. Parkas primena, kas čia gamtą myli.
Visi banneri