Pūpoli ZS

  • Rūķīši, Dvietes pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija, LV-5441
  • (+371) 65466747
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6007
Parodytas paieškos rezultatuose : 26702
Žiūrėti kataloge : Pašarų ruošimas

Beach Hotel Liepāja, viešbutis
Beach Hotel Liepāja, viešbutisKviečiame jus apsilankyti Beach Hotel Liepaja! Dviejuose aukštuose yra 23 ryškaus stiliaus kambariai! Mes esame vėjo atstumu nuo jūros, vėjas du kartus papūtė - ir jūs Rožu aikštėje!
DIAVERS, SIA, stogdengio ir skardininkų darbai
DIAVERS, SIA, stogdengio ir skardininkų darbaiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
Švinkates, svečių namai
Švinkates, svečių namaiSvečių namai Švinkates, siūlo poilsio salę su židiniu, virtuve, miegamaisiais ir pirtį. Prie namų yra gražus tvenkinys, kuriame taip pat galima žvejoti.
Valenas, SIA
Valenas, SIAKviečiame parduotuves bendradarbiauti. Esame oficialus Vokietijos kompanijų Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr. Bieler atstovas. atstovas. Siūlome platų korekcinių, terminių ir jaunimo skalbinių komplektų asortimentą, yra ir didelių dydžių, kainos priimtinos. Rinkitės vokišką kokybę ir praktiškumą. Rinkoje esame vertinami už stabilumą ir patikimumą.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaStalių amatai Mežmaļi. Vietinės kilmės mežiagos: pušies, beržo, uosio, ąžuolo. Euro langai, dvigubi langai (atsidarantys į vidų), norvegiško tipo langai, dvigubi langai (atsidarantys į priešinga puses), sudedami švediško tipo langai. Vidaus ir lauko durys.
Purgaiļi, svečių namai
Purgaiļi, svečių namaiSvečių namai Purgaile. Miegamieji, maistas, pirtis, patalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, sporto aikštelė, galima maudytis, vietos piknikams ir palapinėms.
Aļņi, svečių namai
Aļņi, svečių namaiSvečių namai Aļņi - stilingas pastatas su senoviniu šiaudiniu stogu ir sienomis iš riedulių. Svečių namų patalpos išsiskiria savo interjeru, mediniais baldais ir nepakartojamais meno dirbiniais, sukurtais dizainerių.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma