Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Sprīdīši, Annas Brigaderes memoriālais muzejs un viesu māja, muziejus

Sprīdīši, Annas Brigaderes memoriālais muzejs un viesu māja, muziejus

Sprīdīši, Tērvetes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3730
(+371) 26532691
 
VisiPasiūlymaiŽemėlapis
Aprašymai

Muziejus „Sprīdīši“

Namas pastatytas 1840 m., paskirtis – vandens malūnas. 1922 m. valstybė padovanojo namą rašytojai Annai Brigaderei (1861–1933). Jis tapo svarbiausia rašytojos darbo ir poilsio vieta.

Čia galima susipažinti su rašytojos gyvenimu ir kūryba, pamatyti gyvenamuosius kambarius ir knygų kolekciją. Muziejaus pastate dabar yra ir kavinė, šalia – svečių namai ir pirtis.

Poilsio namai „Sprīdīši

Poilsio namai „Spridīši“ veikia nuo 1993 m. Juose yra šeši dviviečiai kambariai ir virtuvė rūsyje, terasa.

2023 metų pavasarį „Spridīši“ savo apgyvendinimo pasiūlą išplėtė penkiais kempingais „Miško nameliais“ ir patogiu serviso nameliu, kuriame yra virtuvė, dušas ir WC!
Muziejaus pastate svečiams veikia kavinė, su galimybe užsisakyti skanėstų šventiniams renginiams. Daugiau informacijos +371 29535770!

Poilsio komplekso nuoma vestuvių šventėms. Pokylių salė su maitinimu, svečių namai su puikiai įrengtais kambariais. Poilsio paviljonas jaunai porai.

PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMuziejai Svečių namai Apgyvendinimas    Turizmo vietovės
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 16663
Parodytas paieškos rezultatuose : 187004


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Sanders, svečių namai
Sanders, svečių namaiSvečių namai Sanders. Nakvynė, pirtis, relaksacijai - medinis kubilas su ozonu, galimybė išsinuomoti dviratį, šalia svečių namų yra parduotuvė - kavinė.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsKrc "Jaunķemeri" - sveikata iš gamtos! Naujosios fizinės terapijos metodai, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Kantes krogs, poilsio kompleksas
Kantes krogs, poilsio kompleksasŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Sonāte, svečių namai
Sonāte, svečių namaiSvečių Namai Sonate yra įsikūrę vaizdingoje vietoje, šalia pilies Stamerienas. Nakvynė, SPA, baseinas, patalpos banketams ir konferencijoms.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Madaras, poilsio namai
Madaras, poilsio namaiPoilsio vieta įsikurusi anr vaizdingo Usmas ežero kranto. Namas poilsiui su trim miegamaisiais. Dviejuose po dvi lovas, trečiame keturios. Židinio patalpa ir virtuvė.
Puduri, poilsio kompleksas
Puduri, poilsio kompleksasPatalpos banketams, vestuvėms, konferencijoms ir kitoms šventėms. Pirtis. Jaukūs nameliai nakvynei. Vieta sportinių renginių organizavimui.
Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
Visi banneri